đŽó §ó ąó „ó źó §ó ż [Futbol] Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...
-
Luty dobiegĆ koĆca, wiÄc czas na nagrody na najlepszego zawodnika, trenera oraz bramkÄ miesiÄ ca Premier League.
GĆosowaÄ moĆŒna wchodzÄ c w poniĆŒszy link do strony z gĆosowaniem
https://www.premierleague.com/stats/awards -
@byku-duma-warmii bÄdzie co oglÄ daÄ
-
@toomanyways
OczywiĆcie, ĆŒe tak, ale w Premier League nigdy nie moĆŒna narzekaÄ na nudÄ. -
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...:
@toomanyways
OczywiĆcie, ĆŒe tak, ale w Premier League nigdy nie moĆŒna narzekaÄ na nudÄ.Remis byĆby najlepszym moĆŒliwym rozwiÄ zaniem dla Czerwonych DiabĆĂłw z Manchesteru :thinking:.
-
@dovco_handf
Bardzo moĆŒliwe, ale Manchesteru City juĆŒ nie dogoniÄ , a wicemistrza raczej teĆŒ zdobÄdÄ . -
@byku-duma-warmii Tootenham Liverpool i Chelsea jeszcze bym nie skreslal w walce o 2 miejsce .
-
@maloba
Nikogo nie skreĆlam, po prostu wiem, ĆŒe Mourinho nie da sobie odebraÄ wicemistrzostwa Anglii :second_place::flag_gb:. -
@byku-duma-warmii WierzÄ w to, ale rÄki sobiÄ uciÄ Ä nie dam
-
@mihau1878
Bardzo w niego wierzÄ i wydaje mi siÄ, ĆŒe mnie nie zawiedzie. -
DziĆ Manchester City ograĆ Chelsea 2:1 i to w sumie dobry wynik dla Man Utd :ok_hand_tone1:.
-
@dovco_handf said in [Futbol]Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...:
DziĆ Manchester City ograĆ Chelsea 2:1 i to w sumie dobry wynik dla Man Utd :ok_hand_tone1:.
Chyba inny mecz oglÄ daĆeĆ xD
-
DokĆadnie tak jak @daroo933 wyĆŒej napisaĆ wynik brzmi - dla Obywateli @Dovco_HandF Jurku skÄ d wziÄ ĆeĆ ten wynik :thinking: ?
-
DokĆadnie tak jak @daroo933 wyĆŒej napisaĆ wynik brzmi - dla Obywateli @Dovco_HandF Jurku skÄ d wziÄ ĆeĆ ten wynik :thinking: ?
Chyba mu siÄ ĆniĆo haha xd
-
@daroo933 said in [Futbol]Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...:
Chyba mu siÄ ĆniĆo haha xd
Nie mam pojÄcia gdzie ja to zobaczyĆem RzeczywiĆcie byĆo 1:0, nie 2:1 co nie zmienia faktu, ĆŒe Chelsea przegraĆa .
-
@dovco_handf
To prawda. -
@byku-duma-warmii no to sie chyba zdziwisz
-
@maloba
Nie potrzebuje Twoich przemyĆleĆ. -
@byku-duma-warmii Wiem . a Mou Twoich nadzieji