World Crew Championship 2017/18
-
@cnytakn Ben bu oyunda bu sistemin yanlış olduğu kanaatindeyim. Bu oyunda +6 ev sahibi avantajının olduğunu düşünürsek sizin dediğiniz sistemin her iki maçın berabere bittiğini düşünürsek anca devreye girmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca benim bahsetmiş olduğum maç rakiple oynanan maçın berabere bitmesiyle alakalı yoksa ekip içi maçların averaja etki etmediği konusunda size katılıyorum.
-
@ymoksuz Kupada rakipten üç kişi bırakmış olmanız avantaj ama kamp kırdırmak kötü olmuş. Şimdilerde etkisi pek hissedilmez ancak lig sonunda karın ağrısı yaratır.
-
@ymoksuz İnşAllah istediyiniz sonucu alırsınız :flag_az :flag_tr:
-
@ymoksuz İnşAllah istediyiniz sonucu alırsınız :flag_az :flag_tr:
@samir-orucov Sağolasın teşekkür ederim
-
@ymoksuz kardeş devletiz... rica ederm
-
@ymoksuz kardeş devletiz... rica ederm
@samir-orucov Kardeşliğimizden asla kimsenin şüphesi olmamıştır ve olmayacaktır.
-
@ymoksuz size yakışanı yapın beyler
:flag_tr: TÜRK'e Zirve Yakışır:flag_tr: -
@ymoksuz size yakışanı yapın beyler
:flag_tr: TÜRK'e Zirve Yakışır:flag_tr: -
@f-s-m-0-13 İnşallah Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızdan ve yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın
-
@di̇ço55 Eğer bir işin içinde @adjei45 varsa orda imkansız diye bir şey yoktur
ayrıca sağolasın
@ymoksuz Son durum nasıl savaşta
-
@ymoksuz Son durum nasıl savaşta
-
@ymoksuz Tebrikler..Güzel gidiyor savaş.Daha iyisinide yapabileceginizi düşünüyorum.
-
@ymoksuz Tebrikler..Güzel gidiyor savaş.Daha iyisinide yapabileceginizi düşünüyorum.
@gs_metecan inşallah daha güzel olacaktır. İlk yarı bugün bitti ve fikstür rakipten yanaydı ilk yarı.
-
@gs_metecan inşallah daha güzel olacaktır. İlk yarı bugün bitti ve fikstür rakipten yanaydı ilk yarı.
@ymoksuz Takip ediyorum ligi ara ara..Tablo düzelmis. En son baktığımda kötüydü.İyi iş cikarmissiniz.
-