OSM Taktikleri
-
Merhaba man. City takımıyım Man. United ile maçım var kadrolar hemen hemen aynı 4-4-2 B kanatları kullan adam adama markaj ofsayt tuzağı evet ile oynuyor karşı taktik ne kullanmalıyım
-
@berkay0910-b 433a kanatları kullan alan savunması ofsayt kapalı olsun
-
4 5 1 de hamsik ve pjanic 'i kanatlarda kullanıyorum. Bu diziliş iyi mi yoksa kanatlara transfer yapmalı mıyım?
-
This post is deleted!
-
433a paslı taktiğine nasıl bir taktikle karşılık vermeliyiz. Kadro kalitem neredeyse 3 katı olmasına rağmen kendi evimde 433b kanat taktiğimle berabere kaldım.
-
Kadrom bu şekilde sizce en uygun diziliş ve taktik hangisi olur?
-
@bera-çögenli Kadronu genisletmeni öneririm ortasahan ve defansın cok az bu kadroyla 433 a yada 442 a kanat cıkabilirsin
-
@cnytakn hocam merhabalar yarın önemli bir maçım var kadro ortalamam 100 , rakibimin 95 96 yani anlayacağın üzere pek fark yok 4-3-3 a paslı oyun ofsayt kapalı alan markajı oynuyor ne oynamalıyım 4-3-3 pas mı 4-3-3 kanat mı gireyim
-
İyi günler herkese yarın önemli bir maçım var , maç evimde arkadaşlar kadro gücüm rakibimden daha yüksek ama çok değil benimkiler 100 , rakibimin 95-96 anlayacağınız pek fark yok hakem son derece sert ve rakibim 4-3-3 a paslı ofsayt kapalı alan markajı oynuyor ne oynamalıyım kazanmam gerekiyor
-
@abdullahsahiinn Maç evindeyse 433 b kanatları kullanabilirsin mevkiler sabit olsun alan savunması ofsayt kapalı bol şans.
-
@cnytakn teşekkürler hocam pres 100 stil ofansife yakın dengeli ve tek pasa yakın yüksek hız düşünüyorum uygun mudur sizce
-
@abdullahsahiinn 70-80 arası yapabılırsın
-
@cnytakn 3 ü içinde mi gerekli pres için mi söylediniz yoksa
-
@abdullahsahiinn 3 ü için ortalama
-
@bera-çögenli comanı satıp diğer forvete ve kaleye takviye öneririm. diğer mevkileride kendi içerisinde geliştirmelisin. 433 343 442 paslı veya kanatları kullan taktiklerini uygulayabilirsin.
-
@abdullahsahiinn 433B paslı adam adama ofsayt kapalı forvet orta sahaya orta saha forvete destek defans sabit. agrasif 98 92 100... bol şans...
-
Kadro değeri yakın, 433kanat oynayan rakibe karşı ne oynamak lazım.
451 oynadım birkaç kere ama pek istediğim sonucu vermedi -
Merhaba.
Artık anlaşılan o ki yeni moda taktik 5311 kontratak. Kadro değeri birbirine çok yakın maçlarda özellikle İspanyol, Portekiz ve Brezilyalı yani Latin Amerika kökenli menajerler bu taktiği çok sık kullanmaya başladılar ve bu taktiğe şuana kadar 433 ve 451 taktikleri işe yaramadı. 442 taktiği de işe yarar mı bilinmez. Acilen 5311 kontratak taktiğini çözüp antitaktik geliştirmek lazım.