ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Evett. Burda okullar tatile girdi. Siz uyuduğunuz zaman ben güzel uykumda olacağım
-
Yarın bende 2 gün tatile giriyorum.
-
Selâmün Aleyküm Hayrli sabahlar
@ofmanager_ yakın bir zamanda Polonya forumunda The Eagles Cup adlı turnuvanın duyurusu da yapılır. Üstelik bu turnuvada Antrenman Kampı kapalı. Bu turnuvayı da takip edebilirsin, ekibin turnuva şartlarına uyum sağlıyorsa ve katılmak da isterseniz kaydınızı yaparsın.
@bayram-karakuş abi yoğunluktan foruma girememiştim, çok teşekkür ederim haber verdiğin için, çok sağ ol
-
Herkeze hayırlı Geceler.
-
İyi geceler cümleten
-
İyi geceler cümleten
-
@sosyokrat Sanada Hayırlı Geceler.
-
@sosyokrat Sanada Hayırlı Geceler.
@ofmsüperstar eyvallah sağolasın
-
@Sosyokrat Smilasyon yine boş geçti
-
@Sosyokrat Smilasyon yine boş geçti
-
hayırlı geceler arkadaşlar
-
@ofmanager_ Eyw sanada
-
@ofmanager_ sanada kardeş
-
Günaydın Hayırlı Günler
-
Selâmün Aleyküm hayrlı sabahlar.
OSM Youtuber Clash Şampiyonası var. Yani 12 ülke youtuber lerinin katıldığı ve Osm nin düzenlediği youtuber dünya şampiyonası. Hangi ülke youtuber i kazanırsa o ülke kullanıcılarına coins promosyon kodu ödül olarak veriliyor.
Şampiyonada şuana kadar 13 maç oynanmis geriye 9 maç kalmış.
Türkiye yi temsil eden youtuber BaboBey68
OSM nin böyle bir resmi turnuvası düzenleniyorken ve Şampiyonada ligler çoktan başlamışken açıkçası bununla ilgili forum başlığımız olsaydı çok güzel olurdu.
@BaboBey68 OSM Youtuber Clash liginde Ülkemizi resmi olarak temsil ettiğin için sana başarılar dilerim.
-
Cümleten Günaydın Arkadaşlar.
-
Osm ye yeni başlamam rağmen Liglerde İyi Gidiyorum Hedef.7 Maşşallah.
-
OSM Youtuber Clash Şampiyonası var. Yani 12 ülke youtuber lerinin katıldığı ve Osm nin düzenlediği youtuber dünya şampiyonası. Hangi ülke youtuber i kazanırsa o ülke kullanıcılarına coins promosyon kodu ödül olarak veriliyor.
OSM nin böyle bir resmi turnuvası düzenleniyorken ve Şampiyonada ligler çoktan başlamışken açıkçası bununla ilgili forum başlığımız olsaydı çok güzel olurdu.
@BaboBey68 OSM Youtuber Clash liginde Ülkemizi resmi olarak temsil ettiğin için sana başarılar dilerim.
@bayram-karakuş said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
OSM Youtuber Clash Şampiyonası var. Yani 12 ülke youtuber lerinin katıldığı ve Osm nin düzenlediği youtuber dünya şampiyonası. Hangi ülke youtuber i kazanırsa o ülke kullanıcılarına promosyon kodu ödül olarak veriliyor.
@GalipCaliskan1907 @hustundel @BaboBey68
-
Osm ye yeni başlamam rağmen Liglerde İyi Gidiyorum Hedef.7 Maşşallah.
@ofmsüperstar başarılarının devamını dilerim uğur hocam