OSM Taktikleri
-
@cefaxpr009 433a kk iyidir ortaya dier sağa sola eriksen ile alli tamam işte
-
@cihaniridere 433a kkv alan savunması, ofsayt kapalı, her mevki sabit, 79 78 71 bunu bi dene. Olmazsa 59 60 64 kullanıyorum onu da bi denersin işe yarıyor ikiside
-
@zljkobkrovic-10 deneyeceğim teşekkür ederim
-
@comfortablynumb1903 başarılı
Çok açık veriyor demek defansına yüklenmek için 433 b pas yapabilirsin
-
Deneyeceğim. Teşekkürler
-
Arkadaşlar yarın ligin ilk günü olmasına rağmen derbim var United-City. Daha önce yazmama sormama rağmen karar veremiyorum şimdi maç deplasmandayim benim kadrom çok az farkla daha iyi ama rakibin sahası 2 olacak biliyorum arkadaşım. Kendisi 4-3-3 Kanatları Kullan taktiğiyle çıkacak çok büyük ihtimal sizce nasıl bir yol izlemeyelim tüm taktiklerle beraber? Diziliş(4-3-2-1 KGV cikmayi düsünüyorum) Çizgi taktikleri, alan adam savunması, baskı tempo vs.. ?
-
Kadrolar denk. Rakip 442 A paslı, alan markajı ve ofsayt hayır taktiğiyle oynuyor. Saha seviyesi 1. maç deplasmanda. Fikirleriniz nelerdir?
@femeks sen de fikrini yazarsan memnun olurum. Tecrübeli ve bilgili menajere benziyorsun.
-
Akşam Juventus ile deplasmanda maçım var.
Kadro olarak tüm mevkilerim bir tık kaliteli ve maçı mutlaka kazanmam lazım.
Gizli antrenman kullandı, özel de atabilir. Ne önerirsiniz -
@comfortablynumb1903 özel atıp 4231 kgv kullanabilirsin forvetin iyiyse ortaya yardım etsin
-
@cnytakn İlk 11'e koyacağım takım 100 ortalamanın üzerinde oluyor. Bakabilirsiniz kadroma. Rakipte 2 forvet, 2 orta saha, 1 defans 100 üzeri.
433 çok mu ofansif olur diye düşünüyorum aslında. Menajer tecrübeli değil, ama arkadaşım. Kendi kullandığım taktikleri çıtlatmıştım biraz. -
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@comfortablynumb1903 özel atıp 4231 kgv kullanabilirsin forvetin iyiyse ortaya yardım etsin
düşüncemi söyledim tercih senin ama özel atmanı tavsiye ederim coins varsa
-
@bayram-karakuş said in OSM Taktikleri:
Kadrolar denk. Rakip 442 A paslı, alan markajı ve ofsayt hayır taktiğiyle oynuyor. Saha seviyesi 1. maç deplasmanda. Fikirleriniz nelerdir?
@femeks sen de fikrini yazarsan memnun olurum. Tecrübeli ve bilgili menajere benziyorsun.
Fikrini söyleyecek olan yok mu?
Rakip şuan görünürde belirttiğim taktikle çıkıyor, lakin son anda 433 e çevirebilir taktiğini.
451 veya da 352 kgv konusunda kararsız kaldım açıkçası.
Veya sizlerin düşüncesi nedir? -
4-4-2-B için ''kanatları kullan'' mı daha uygundur yoksa ''paslı oyun'' mu?