Ekipler Güncellemesi
-
@galipcaliskan1907 said in Ekipler Güncellemesi:
@di̇ço55 said in Ekipler Güncellemesi:
Bir güncelleme geldi fakat ne oyun yapımcılarından nede destek ekibinden gerekli açıklama bilgilendirme yapılmadı çok ilginç
Amacım eleştiri değil aslında şöyle bir örnek vermek lazım mağazaya yeni ürünler gelmiş fakat bu ürün eskilerinden farkı nedir bilmemiz lazım değil mi Bilmiyorum sadece Türkiye'de mi bu oyun bu kadar acemi şekilde idare ediliyor düşündürücü neyse herkese kolay gelsin.
Şunu da demem lazım yıllardır beklenen güncelleme yapıldı teşekkürler GBOyun içinde E kipler güncellemesini açiklayan bir ekran çikmasi lazimdi, bu gelmedi mi? Gelmediyse bunu arastirmam lazim. Yoksa açiklamayi yeterli bulmadin mi?
https://tr.onlinesoccermanager.com/updates burada yazilanlardan hariç ne tür bilgi istedigini söylersen yardimci olabilirimTabiki yetersiz bir açıklama bunu gördük
Bir kaç sorum olucak o zaman size
1-Sistem rakibi kendi bulacak bu neye göre olucak ?
2-Savaş sonuçları sıralamaya etki yapacak denildi şuan da eklenmemiş diyorsunuz neden herşey tamam olmadan eklendi ?
3-Ekip içi maçlar artık olmayacak değil mi ?
4-Oyun web de ve mobilde uçurum olarak fark görüyorum bunun düzelme şansı yokmu ?
5-Bu gönderdiğiniz link bir çok kullanıcıya gelmemiş forum dışında oyun için açılan sosyal medya gruplarında ekip nedir ne ise yarar diye yüzlerce mesaj okudum bu konuda sizin artık ekibi bilmeyecek menajer olmayacak şekilde adımlarınizi bekliyoruz -
@di̇ço55
- Ekip puanina göre eslesmeler olacak.
- Önceden de belirttigim gibi Ekipler güncellemesini etap etap yayinlamak istiyorduk. Siralamayi ilk etaptaki güncelleme için gerekli bulmadik. Ayrica sizleri daha da fazla bekletmek istemedik
- Ekip Savalari içinde Ekip Arkadaslarinla maçlar olmayacak evet. Ekip Liginde ve normal Liglerde birbirinizle maç oynayabilirsiniz tabi eskisi gibi.
- Su an sadece Ekip Savaslari web'te eksik, ama bunu tez zamanda eklemeye calisiyoruz! Amacimiz platform aralarinda farklarin olmamasi tabi.
- Bu link herkesde görünmüs olmasi lazimdi. Herkese gitmemis olmasini farkli kisilerdende duydum evet. Ama sen link'te yazilanlari da yeterli bulmuyorsan herkese bilgilendirmek için baska bir yöntem bulmamiz lazim.
-
@galipcaliskan1907 Emeğinize sağlık galip hocam.
-
@galipcaliskan1907 Savaş yapmadan sıralama sistemi gelmeden bu güncellemeye sadece göze hoş geliyor diye beğendim demek olmaz.
Eski sistemi aratmasın ki legal olucak savaşlar şuanda iyi gibi duruyor ilerleyen günlerde yorumlarım olacaktır.
5 madde benim için değilde bu oyunun daha çok gelişmesi için yapmanizda fayda var diye düşünüyorum.Açıklama için teşekkürler Galip bey -
Ekipler güncellemesini açiklayan oyun-içi mesajinin herkeste görünmemesinin nedenini bulup çözdük
Yanlislikla mesaji sadece Ekibi olmayan kisilere göndermisiz. Artik simdi herkesde görünmesi lazim.Hatayi bildirdiginiz için tesekkürler
-
@galipcaliskan1907 Sıralama konusu ne zaman kesinleşir bir de ekip belirli bir sayı olmadan aktif oluyor sanırım bunun bir limiti olursa daha güzel eski sistemde 6 olmadan aktif olmuyordu bu sayı 5 düşübilir çalışmalar hakkında sizden ön bilgi bekliyoruz
-
@galipcaliskan1907 Ellerinize sağlık hocam, elleriniz dert görmesin inşallah.
-
@di̇ço55 Aktif ile ne demek istedigini çözemedim , ama baska Ekiplerle Savasmak için zaten Ekibinde en az 5 kisinin olmasi lazim. Her 5 üye ile bir Savas baslatabilirsin.
Siralama konusu hakkinda maalesef bisey diyemem daha
-
@galipcaliskan1907 said in Ekipler Güncellemesi:
@di̇ço55 Aktif ile ne demek istedigini çözemedim , ama baska Ekiplerle Savasmak için zaten Ekibinde en az 5 kisinin olmasi lazim. Her 5 üye ile bir Savas baslatabilirsin.
Siralama konusu hakkinda maalesef bisey diyemem daha
Aktif duruma geçip sıralamaya giriyor mesela 1 kişi ekip açıp direk ekip aktif olup sıralamaya girmesi ne kadar doğru ?
Eski sistemde 6 kişi olmadan ekip inaktif gözüküyordu bundan bahsediyorum -
@di̇ço55 sıralamaya girmek için savaşıp puan toplamalısın ve bunun için zaten ekibinde en az 5 kişi olması lazım. yani kısacası evet, 5 kişi barındırmayan ekipler sıralamada yer almayacak.
-
@galipcaliskan1907 Peki anladım
Başka bir sorum olucak Osm WCL hariç resmi turnuva düzenlemiyor onunda ne kadar resmi olduğu tartışılacak pozisyonda olduğunu düşünüyorum.Güncelleme tamamen bittikten sonra gündemde turnuva ile bir çalışma varmı ?
Bir çok kullanıcı bunu merak ediyor . -
Turnuva konusunda ki düşüncem suan çok fazla turnuva var ve bu ekip savaşlarının değerini düşürüyor kanaatindeyim bu sınırlandırılmalı 1 tane bireysel 1 tane ekip 1 tanede milli olarak yılda 3 e düşürülmeli bunuda gamebasic organize etmeli diye düşünüyorum bu turnuva konusunda bir çalışma var mı @GalipCaliskan1907 bilgi verebilirmisiniz
-
@ali̇-koç-61 said in Ekipler Güncellemesi:
@GS_METECAN
Rütbeler bölümündeki simgelere tıklayarak seçimler yapabilirsiniz.kardeşim bilisayardan bazı özelliklere neden erişilmiyor
-
Selamunaleyküm
Daha evvel konusu geçmiş de olabilir okumaya çalıştım fakat dikkatimden kaçtıysa alıntılayıp url atarsanız sevinirim.-
Daha evvel eski ekip sisteminden bulunduğum için yeni kuralların olup olmadığını anlayamadım (örn. Kendi aramızdaki transferlerde 1.3 kat gibi) indirdiğim kurallar da değişen varsa belirtebilir misiniz ?
-
Önceden kendi aramızda maç yapıyorduk bu sanırım yeni sistem de yok başka ne gibi farklılıklar söz konusu ?
-
-
@osmanlıyız1453 Transferlerde herhangi bir kural/kısıtlama yok. Savaş modunda sadece rakip menajerlerle maç yapıyorsunuz. Rakibiniz, ekibinizin gücüne en yakın ekipler arasından rastgele seçiliyor
-
Teşekkürler
Yine eski sistemdeki puan sistematiği de işlemiyordur o zaman, strateji belirlemek için gerekli bir puan çizelgesi mevcut mu ?
-
OSM savaş ansiklopedisi tam anlamı ile geçerli mi başka bir kural metni mi kullanılıyor ?
-
@osmanlıyız1453 Puan olarak hesaplanıyor rakipten aldığınız her galıbıyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet 0 puan,bunlar birleşip skora yazılıyor.
-
Yeni sistemde ekip eşleşmesinde eşleşdiğimiz ekiplerde şuan 1 ligde 1 menajer diğer ekipte 2 menajer kaldı.
Savaşlar bu şekilde kalitesizleştirilirse ekiplerin bir çekiciliği kalmayacaktır.
Bir caydırıcılık koyulmazsa zaten yenilmek istemeyen ekipler istifa edip çekilirler.
Bilgisayarlar ile maç yapmak ekip savaşı anlayışını bozuyor.
En az 10 savaşımız bu şekilde olacak gibi bizim isteğimiz buna bir düzenleme getirilmesidir.