Tematy niezwiązane z OSM i sportem
-
@dovco_handf mam kupilem ale niestety zlamany a konkretnie zlamanie w obrebie guzowatosci paznokciowej chyba z pol godziny przygladalem sie na zdjeciu gdzie oni to widza i dalej nie wiem . Palec troche boli ale ogolnie jest spoko poza tym ze sie nie zgina i jest 3 rzy wiekszy niz powinien .
-
http://swiatfilmikow.pl/jak-konczy-sie-wyprzedzanie-przez-sebe-jazda-bez-pasow/?r=2
ja nigdy nie zapinam chyba ze na chwile jak widze policje ...
-
@maloba said in Tematy niezwiązane z OSM i sportem:
@dovco_handf mam kupilem ale niestety zlamany a konkretnie zlamanie w obrebie guzowatosci paznokciowej chyba z pol godziny przygladalem sie na zdjeciu gdzie oni to widza i dalej nie wiem . Palec troche boli ale ogolnie jest spoko poza tym ze sie nie zgina i jest 3 rzy wiekszy niz powinien .
Zdrówka!
-
Ogłada ktoś WWE tak z ciekawości ?
-
@suchy998 ja oglądam od lat,walki może i ustawione są jednak jak Brock Lesnar lał się z Undertaker polało się wiele krwi.Tego nie da się wyreżyserować raczej
w ostatnim czasie zresztą krew na ringu WWE jest rzeczą nabytą
Randy Orton-mój ulubiony zawodnik -
@huzar-shakir Randy Orton i RKO znikod a tak to miu faworyci to Rollins Ambrose i aj
-
A to co ciekawa wrestlemania się zapowiada
-
Moim wzorem jest Undertaker. Wielokrotnie chcieli go zlikwidować, ale jemu śmierć nie jest straszna.
-
@huzar-shakir no nie ale zapewnie bedzie walczył z Undertakerem i wygra pewnie
jak nie bedzie tej walki to duze zskoczenie dla mnie bedzie -
Z okazji Świąt Wielkanocny życzę wam Panowie wszystkiego dobrego
-
dla tych co oglądają WWE polecam obejrzeć tego roczno WRESTLEMANIA XXXIV
myślałem ze bedzie nudna a tu chyba jedna co lepszych w ciągu kilku ostatnich lat -
@huzar-shakir oki ale duzo ciekawychwygranych i wiem ze leci na ES
-
@huzar-shakir na es leci 4 h a cala jest 7