[Türkiye Milli Takımı] WNT 2017/2018
-
Quarter Final - Euro NT 2018 FINAL RESULT
France: 1044
Turkey: 1426Yarı finaldeki rakibimiz Rusya veya İspanya olacak.
Şimdiden mili takımımızı temsil edecek menajerlere başarılar dilerim.
-
-
Savaş Sonuçları Yukarıdadır.
Milli takımlar düzeyinde WNT sonrasında ilk kez düzenlenen prestiji yüksek olan Avrupa Şampiyonası Euro NT turnuvasında son 4 ülke arasına kalmaktan çok mutlu olduğumuzu bildirmek isterim.
Savaş kaptanımız @yaylaronie murat abiye özverisi için çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca @josejay1914 Can ve @Hestera Caner'e özel tebrik İkisi totalde 1600M kadro yaptı sayılır. Bu rakam bu tür savaşlarda hem çok zor hem çok çaba gerektiren birşeydir. Gerçekten harika iş çıkardılar
@Kaiser-Brian-Clough Yine güzel araştırma abi Aslında savaş çok erken koptu, gerçekten taktik ve teknik olarak ilk haftadan beri çok üstündük. Umarım Finale kalırız.
Yarı final'de rakibimiz İspanya.
Estonya liginde oynanacak savaş.
Savaş kadromuz:
G1 - @mrtgll33 (C) - (PM)
G3 - @Yaylaronie
G5 - @Hestera
G7 -@FCTrabZonLu
G9 - @josejay1914Ayrıyeten Azerbaycan Milli takımını ve Arda abiyi de tebrik ediyorum ve Rusya karşısında başarılar diliyorum. İsviçre onlara çerez gibi gelmiştir @f-s-m-0.13
-
@F-S-M-0-13 Beşincilik yolunda emin adımlarla ilerleyen sevgili Azeri takımımıza başarılar diliyorum. Bu turda rakibimiz çok daha zorlu Ruslar olacak ama as bir kadro çıkaracaklarını sanmıyorum. O yüzden çok zorlanacağımız bir savaş olmayacaktır diye umuyorum.
-
Rusya Milli Takımına Karşı Savaş Kadromuz:
Azerbaijan vs Russia
G1: @f-s-m-0.13 (C) (PM)
G3: @sabit-mamedov
G5: @sULtAn-çER
G7: @uzay-ozer
G9: @sistematikciÖncelikle Türk Milli Takımımızı göstermiş oldukları mücadele ve başarı için kutlar kupayı kazanmalarını temenni ederiz.
Azerbaycan milli takımı olarak bu pazarda türklerin daha fazla rol alması gerektiği düşüncesi ile çıktığımız yolda siz sevgili dostlarımızdan çok güzel mesajlar ve destekler aldık.Amacımız Türklerin ismini her daim zirvede tutmaktır.
Bizlere destek ve iyi temennilerde bulunan menajer arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.
TÜRK'E ZİRVE YAKIŞIR. -
@f-s-m-0-13 said in [Türkiye Milli Takımı] WNT 2017/2018:
Rusya Milli Takımına Karşı Savaş Kadromuz:
Azerbaijan vs Russia
G1: @f-s-m-0.13 (C) (PM)
G3: @sabit-mamedov
G5: @sULtAn-çER
G7: @uzay-ozer
G9: @sistematikciÖncelikle Türk Milli Takımımızı göstermiş oldukları mücadele ve başarı için kutlar kupayı kazanmalarını temenni ederiz.
Azerbaycan milli takımı olarak bu pazarda türklerin daha fazla rol alması gerektiği düşüncesi ile çıktığımız yolda siz sevgili dostlarımızdan çok güzel mesajlar ve destekler aldık.Amacımız Türklerin ismini her daim zirvede tutmaktır.
Bizlere destek ve iyi temennilerde bulunan menajer arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.
TÜRK'E ZİRVE YAKIŞIR.Badim bu konudaki emeğini ve duruşunu saygıyla karşılayıp takdir ediyorum. Küçük de olsa sana katkımız oluyorsa ne mutlu bize
-
@f-s-m-0-13 İyi şanslar
-
@f-s-m-0-13 bașarilar Abi
-
Allah yar ve yardımcınız olsun abi başarılar
-
Her iki milli takımımızada başarılar dilerim ayrıca bir parantez arda abiye gerçekten bu oyuna çok emek veriyor sahidim bunun da meyvelerini almaya başladık ısviçre ye karşı toplam takimimiz kadro degeri 2700 m civarı bu da menejer başı 540 m demek bu iyi bi rakam dahada artacak gibi duruyor su an
-
@F-S-M-0-13 başarılar abi attığınız gol, yediğiniz ofsayt olsun
-
Başarilar abi bu turuda inşallah geceriz @F-S-M-0-13
-
Azerbaycan ve Türkiye milli takımlarına başarılar dilerim. Gittiğiniz yerden Mehter marşı sesi gelsin.
-
Herkese Sonsuz Teşekkürler .
-
@sabit-mamedov halk oylaması ile ısviçre maçının en iyi menejeri seçilen sabit mamedov u tebrik ederim 🖒
-
@sultan-çer gerçekten de bu savaşta sabit efsaneydi @Sabit-Mamedov