OSM Taktikleri
-
Genelde presin 60-70 arasında önerildiğini görüyorum fakat ben daha yüksek pres ile de başarılı olunabileceğini düşünüyorum, neden düşük tutmalıyız ya da yüksek tutmalıyız?
-
@sirmehmetali Herkesin düşüncesi farklı, her maç yüksek pres ile oynarsan ortada takım kalmaz gerektiğinde oynayabilirsin tabi.
-
Arkadaşlar şu an oynadığım ingiltere ligini 3 arkadaş kimin daha iyi olduğunu belirlemek için açtık kadrolar ortalama aynı diyebilirim. Ben United'im rakibim 2. sira ile City ve aramızda puan farkı yok averaj ile öndeyim ben olası bir senaryo kurdum kafamda şöyle; Ligde sadece 3 kişi olduğumuz için birinin puan kaybetmesi çok düşük olasılık yani bu maçın sonucu ligin kaderini belirlicek ve ben ilk derbi maçımı deplasmanda 2-1 kaybettim. 4-5 gün sonra evime geliyor City dediğim gibi kadrolar aynı aşağı yukarı onun forvet hattı cok az daha iyi benim defansim öyle. Saham 3 olacak sizce normal 4-3-3 KK taktiğinden şaşmayayım değil mi?
-
@kaan-mart Büyük maçlarda her zaman rakibe göre taktik yapmak daha avantajlıdır
-
@erhanyilmaz61-0 Çok büyük ihtimal benim ona ogrettigim 5-3-1-1 kontra taktigini oynicak defansif. Sahamin 3 olmasina güvenip 4-3-3b ofansif cikmak iyi olur gibime geliyor
-
Büyük ihtimalle 631 kontraatak oynayacak ve sayısal verileri iyice defansife çekecek rakibe ne önerirsiniz.
Maç deplasmanda ama sahası 0. Kadrom özellikle orta saha bazında daha iyi ama genel olarak kalitesiz oyuncular var. -
@kaan-mart said in OSM Taktikleri:
@erhanyilmaz61-0 Çok büyük ihtimal benim ona ogrettigim 5-3-1-1 kontra taktigini oynicak defansif. Sahamin 3 olmasina güvenip 4-3-3b ofansif cikmak iyi olur gibime geliyor
Aynen öyle 433b paslı oyun öneririm
@comfortablynumb1903 said in OSM Taktikleri:
Büyük ihtimalle 631 kontraatak oynayacak ve sayısal verileri iyice defansife çekecek rakibe ne önerirsiniz.
Maç deplasmanda ama sahası 0. Kadrom özellikle orta saha bazında daha iyi ama genel olarak kalitesiz oyuncular var.631'e karşı 442B paslı oyun öneririm
-
@erhanyilmaz61-0
6 defans arasında kaybolmaz mı 2 forvet.
Aklımda 4231kgv vardı ama emin olamadım şimdi.
Daha önce böyle kapanan bi takıma 433kanat çıkmıştım ama kadro farkı çoktu o zaman. Öyle sonuç vermişti. -
@comfortablynumb1903 valla karar senin dostum 433 kanat da bi alternatif o taktiğe. ama ben olsam kanat oyunundan ziyade 442b paslı oyun oynardım o maçı.
-
@comfortablynumb1903 Dostum bence 6 defans ile çıkacağına eminsen dizilişi bilmem ama kesinlikle taktik olarak uzun top çıkmanı öneririm
-
Merhabalar. Mainz 05 ile lig birincisiyim Bayern,dordmund gibi takımları 433KK ve 451 ile egale ettim akşam sturtgart ile maçım var lig 2.si 343A KK kullan ofsayt taktiği evetle oynuyor ve sağlam goller atıyor. Kadro değeri olarak 150M daha iyiyim ve deplasmandayım sizce hangi taktik ile çıkmam gerekir kadrom bütün taktiklere uygun görüş ve önerilerinize açığım.
-
@allanon97-a
Eğer ofsayt tuzagini acmissa defansları ileri oynatıyordur büyük ihtimal ve deplasmanda oldugunuzu düsünürsek defansif cikmaniz daha iyi olur gibime geliyor 4-4-2 paslı oyun olabilir mesela ona göre de çizgi taktikleri baskı vs yapabilirsiniz -
Karşı takımın toplam oyuncu değeri:227m
Benim takımımın toplam oyuncu değeri: 77mAntrenman bastım.
Rakip 442B KK oynuyor.
Sizce antrenman basmama rağmen defansif mi çıkmalıyım yoksa biraz daha ofansif mi?
Evimde oynuyorum maçı. Seviye 1.
-
@kaan-mart A veya B hangisini kullanayım çizgi taktiklerini hangi aralıkta tutayım ?
-
Acil cevap verir misiniz birazdan maç başlayacak. City ile oynuyorum unitedım onun sahasında ama stadyumu 0 hakem çok sert agresif oynuyor 4 3 3 a paslasarak oynuyor adam markajı ofsayt hayır oynuyor benim kadro 312 onun 364 ve antrenman kampına gitti. Bende birazdan gidicem ve taktikleri nasil yapmaliyım ?
-
@turkaskeri75 Hemen cevap verebilir misiniz hemen yapmam lazım
-
@brhnmcn said in OSM Taktikleri:
Karşı takımın toplam oyuncu değeri:227m
Benim takımımın toplam oyuncu değeri: 77mAntrenman bastım.
Rakip 442B KK oynuyor.
Sizce antrenman basmama rağmen defansif mi çıkmalıyım yoksa biraz daha ofansif mi?
Evimde oynuyorum maçı. Seviye 1.
424B Uzun Top benim önerim.
@turkaskeri75 said in OSM Taktikleri:
Acil cevap verir misiniz birazdan maç başlayacak. City ile oynuyorum unitedım onun sahasında ama stadyumu 0 hakem çok sert agresif oynuyor 4 3 3 a paslasarak oynuyor adam markajı ofsayt hayır oynuyor benim kadro 312 onun 364 ve antrenman kampına gitti. Bende birazdan gidicem ve taktikleri nasil yapmaliyım ?
Ben aynı fikirdeyim. 343A çıkardım ben olsam. Kanatları kullan, Alan savunması ofsayt evet
-
@comfortablynumb1903 Kadro farkını kapatmak için antrenman bastım yine de üstün olduğunu düşünüyorum kendisinin. Defansif olarak hangi sistemi kullanmak bu durumda mantıklı olur?