[Grupy] Bitwy...
-
Jak na razie to wczoraj była pierwsza kolejka. Powiem szczerze że rywale nas trochę zaskoczyli, ale mam nadzieje ze następne kolejki będą nasze
Ja wygrałem 2-0 u siebie z Celtą. -
Trochę lipa w tej bitwie, bo wszystkie opcję są włączone, nawet zgrupowania Ja wczoraj dostałem jedno od rywala
-
@toomanyways Ciekawie to wygląda. Czyli do wyniku bitwy liczone sa wyłącznie punkty zdobyte za mecz w tych nowych bitwach?
-
@dovco_handf
Wydaje mi się, że tak. -
@dovco_handf Na razie wychodzi, że tak.
-
3/10
Tym razem kolejka dla nas i wychodzimy na prowadzenie. Mogłem wygrać swój mecz, ale Isco zarobił czerwo i rywalowi udało się wcisnąć piłkę do siatki
-
Przedostatnia kolejka i komplet zwycięstw naszej grupy. Jutro koniec pierwszej bitwy nowej formule. Będzie podsumowanie i moje przemyślenia.
-
Obiecane podsumowanie
Bitwa mimo początkowego oporu rywali poszła łatwo, do tego 4/5 rywali widząc że bitwa jest przegrana odeszło z bitwy przed ostatnia kolejką. Jak dla mnie to jest nieprofesjonalne zachowanie, ale po amatorach można się tego spodziewać.
Nowy system bitewny jest prościutki - 3 punkty dla grupy za zwycięstwo w meczu i po 1 punkt za remis. Liga trwa 10 kolejek, dni przygotowań z tego co pamiętam to chyba są 2, tak więc miesięcznie można zagrać ok. 3 takich bitew. Starcia tylko z przeciwnikami, co akurat jest na plus do nie trzeba grać ze swoimi i można skupić się tylko na laniu przeciwników
Jednak są też minusy Chyba najpoważniejszym z nich jest losowość w wyborze grup - nie wiadomo kto się trafi. Poza tym wszystkie opcje w lidze są włączone czyli obozy, przyspieszacze itp. Nie można tego samemu wybrać. Tak samo jest z drużynami, które również są dla nas losowane, a dostajemy mocne drużyny, w których składy są rozbudowane, tak jak u nas My dostaliśmy hiszpańskie drużyny. Dla tych co lubią rozbudowywać kadry to może być małe rozczarowanie.
Wyniki bitwy:
-
@toomanyways progresy też same się podliczają ?
Gratuluję wygranej w "debiutanckiej" potyczce bitewnej.
-
@toomanyways Proste, jasne zasady. Jak doprowadzą do tego, że będzie można się umawiać na te bitwy to będzie można rozgrywać tym systemem MPG w przyszlości - umówimy się, że bez obozów i już.
-
@huzar-shakir Progresów nie ma, ale tutaj raczej powyżej 200% to ciężko jest zrobić progres z takimi drużynami.
-
@toomanyways Monety wydane na transfery można więc przeznaczyć na obozy .
-
A za nami kolejna, dosyć łatwo wygrana bitwa.
Sklad: @ToomAnyWays @Kamieñ22 @PikoTSW @krystian16061994 @Lambko
-
@toomanyways said in [Grupy] Bitwy...:
A za nami kolejna, dosyć łatwo wygrana bitwa.
Jest jakiś ranking tych grup z tymi bitwami?
-
@dovco_handf
Teraz na dniach ma coś takiego wejść. Podobno będzie na podstawie zdobytych medali, które będzie dostawało się za zwycięstwo i remis, a za porażkę w meczu podczas bitwy będzie się odejmowało te medale. -
@byku-duma-warmii Dodatkowa motywacja
-
@Byku-Duma-Warmii @Dovco_HandF Tak podobno będzie to wyglądać
New feature upcoming: Crew Battle Divisions
What is it?
With Crew Divisions, your Crew can climb through several divisions. The more Medals you earn, the higher you climb.
How do I earn Medals?
You earn Medals by playing matches in Battles. For every win, draw and loss, you get Medals. How much Medals? That depends on the Division you are in. Every division has a different Medal distribution. You also get a Medal bonus/punishment for winning or losing the total Battle.
How does it look?
Which divisions are there?
For now:
- Amateur Division
- Semi-pro Division
- Pro Division
- Champion Division
- World star Division
When can I play!?
We expect it to go live somewhere next week.
-
@damiś27 A, no i wszystko jasne, będą ligi, od amatorskiej (dla początkujących) do światowej (dla najlepszych grup). Będą spadki i awanse, wszystko liczone na bieżąco, automatycznie, beż żadnych poślizgów. No pięknie. Oby to jednak wprowadzili też na komputery, a nie tylko na telefony. Jeden wielki minus tej wielkiej innowacji z Crew battles .
-
@byku-duma-warmii said in [Grupy] Bitwy...:
@dovco_handf
Teraz na dniach ma coś takiego wejść. Podobno będzie na podstawie zdobytych medali, które będzie dostawało się za zwycięstwo i remis, a za porażkę w meczu podczas bitwy będzie się odejmowało te medale.Mam informację, że rusza ta medalowa karuzela w nowych bitwach od dziś
Wszystkie załogi rozpoczną od 50 medali, a medale zostaną dodane przy każdej wygranej (i premii na koniec każdej bitwy) od dzisiejszych symulacji!
-
Cisza tu
Bitwa Towarzyska: Polish Eagles Polish Eagles Academy
Gracze Polish Eagles Academy chcieli się bardzo pokazać aby dojść do Polish Eagles
Do Polish Eagles dołączyli z tej bitwy @pawel02121 @Podgórski-1981 @KonradGuardiola
Gratuluję