MPG 2018
-
@mihau1878 Po bitwie.Wspaniala robota.Juz nic nie pozwoli odebrać H_PL wygranej.
-
@damiś27 @martin343 - pogromca wojowników
-
@martin343 mega forma
-
kolejka. Dla kogo pechowa? Dla nikogo, bo wyszła remisowa.
Jak remisy to remisy:
Tu nie ma remisu, w tabeli PL zdecydowanie wygrywa:
Progres:
-
@huzar-shakir Po prostu farci
-
@toomanyways said in MPG 2018:
@martin343 na farcie Was ogrywa powiadasz ? Niekoniecznie
-
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 14/17 kolejka
@martin343 Gratulację punktów w bitwie z graczami Polish Warriors. -
Po prostu farci
Ja napiszę Ci dlaczego nie mogliście pokonać @martin343
- Zajął 4 miejsce w Indywidualnych Mistrzostwach Polski OSM w 2017
- Grał w waszej grupie długo i widocznie znalazł na was sposób
- Chciał się zrewanżować po słabej bitwie w 1 rundzie MPG
Zdobył z wami punktów i jako jedyny gracz w tej bitwie nie poniósł porażki z rywalem przez 90 minut oraz wygrał z wami wszystkie mecze u siebie
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@martin343 na farcie Was ogrywa powiadasz ? Niekoniecznie
Tak czy siak PW na pudle w tym roku, nawet jak przegraja tą bitwę a wygrają z PL to będzie mistrzostwo Róbcie ss
-
Po prostu farci
Ja napiszę Ci dlaczego nie mogliście pokonać @martin343
- Zajął 4 miejsce w Indywidualnych Mistrzostwach Polski OSM w 2017
- Grał w waszej grupie długo i widocznie znalazł na was sposób
- Chciał się zrewanżować po słabej bitwie w 1 rundzie MPG
Zdobył z wami punktów i jako jedyny gracz w tej bitwie nie poniósł porażki z rywalem przez 90 minut oraz wygrał z wami wszystkie mecze u siebie
Damian ,tu nie chodzi o to kto co osiągnął w grze wcześniej, a jaką formę prezentuje obecnie Faktem jest ,że Marcin leje bardzo mocnych rywali i to zasługuje na słowo uznania .Druga sprawa jest taka ,że @martin343 ogórkiem też nie jest
-
Dzieki panowie,po prostu trafilem z taksą i nie miało tu znaczenia czy znalem kogos czy nie.Akurat trafiło to na moją byłą grupę której cały czas będe kibicował.Damian juz myślałem ze sie pomyliłeś bo przecież raz przegrałem w pucharze ale po dogrywce a Ty napisałeś ze nie przegrałem ani razu w czasie 90 min więc jest ok.Generalnie skupiałem sie na taksie i na ustawianiu graczy na konkretnych pozycjach na ktorych dostawali najwieksze noty a mniej na transferach /mam najgorszy progress /.Od początku budowałem kadre pod jedna takse.Zostawilem graczy ktorzy strzelali gole i mielim wysokie noty kosztem progresu.Jak widać progress to nie wszystko choc jakies minimum trzeba miec zeby za bardzo nie odstawac.Dla mnie bitwa juz sie skonczyla zostal final pucharu i dwa oddania z mojej strony mam nadzieje ze wejdą .Nigdy nie myślałem ze zdobede tyle punktow i to z grupą która wygrala poprzednie dwie bitwy.
-
Toom ale szczescie maja lepsi jak widac na screenach w ostatnim meczu miedzy nami
Nawet karnego nie strzeliłes rzeczywiscie chyba mialem farta -
@martin343 ... Ale w każdym meczu chyba Ci się nie farciło
-
@martin343 Nie no, to było napisane żartobliwie Powiem ci, że trafiłeś mega formę, akurat szkoda że z nami
-
Gospodarze zakładają ligę! Skład wraz z kapitanem oraz moderatorem ligi należy podać do 24 kwietnia do północy!
Zagramy na Łotwie!
-
@stefan-joptwojmać said in [MPG 2018]
Skład wraz z kapitanem oraz moderatorem ligi należy podać do 24 kwietnia do północy!
@Marcin657827 żeby nie było kary
-
Kolejka 14 to udane wygrane gospodarzy w meczach z rywalami.
Zawodnik meczu: Linetty strzela dwie bramki i dotychczasowy lider ligi: @Mati-Colchoner jest bezradny. Gospodarzom pomogła też czerwona kartka u gości z 78' przy stanie 1:0.
W drugim meczu @kondziowa1 popisał się wyciśnięciem 43% skuteczności. Pomimo zdecydowanie przegranych statystyk - zdecydowanie wygrał meczu. Czarodziej gry!
I następny mecz. Messi strzela dla drużyny @suchy998 złotego gola, zdobywając historyczne, pierwsze zwycięstwo nad rywalami w tej bitwie.
W ostatnim meczu były @Szeregowiec nie dał absolutnie żadnych szans debiutantowi w bitwach z PAM, wygrywając pewnie i zdecydowanie.
Tabela:
I progres z wczoraj:
Aż 4 menadżerów przekroczyło już 800% w progresie:
@Dovco_HandF 855%, @Szeregowiec 829%, @Mati-Colchoner i @suchy998.