MPG 2018
-
@huzar-shakir Wiesz, liczyłem że wygram z Jerzym, a tu czerwona na początku dla mnie mimo że to Jerzy grał na faul, a nie ja.
Nie powiedziałem że odpuszczamy, tylko stwierdziłem fakty
Jednak najważniejsze będzie to co na końcu -
-
Co będziemy dużo gadać Jurek wygrywa bitwę i tylko on , To tak jak PE kontra Multi Jurek .
Wchodzisz do PAM dostajesz taxe i masz grać , jak nie ta to Jurek zmieni na inną lepszą
Nie obraź się Jerzy ale takie wieści dotarły do mnie od gracza z PAM .
To że jesteś dobry to wie każdy , gratulacje dla Pana Jurka .. -
Co będziemy dużo gadać Jurek wygrywa bitwę i tylko on , To tak jak PE kontra Multi Jurek .
Wchodzisz do PAM dostajesz taxe i masz grać , jak nie ta to Jurek zmieni na inną lepszą
Nie obraź się Jerzy ale takie wieści dotarły do mnie od gracza z PAM .
To że jesteś dobry to wie każdy , gratulacje dla Pana Jurka ..Z tego co wiem to gotowe taksy dostają tylko ci którzy grają w MPG , pozostali nie. Chyba że coś się zmieniło ?
-
Można dostać gotową taksę od kolegi a i tak nie będzie się potrafiło tym grać.
-
@marcin657827 said in MPG 2018:
@ciamajda Przynajmniej akademia ma się od kogo uczyć mając Jurka na czele
W akademii wszyscy dostają jakies tam "taksy" do testowania w lidze grupowej ode mnie, to żadna tajemnica. Po to jest ten twór, żeby podnieść poziom gry. 95% członków to menadżerowie, którzy grali sobie solo z takim, a innym skutkiem. Te taksy sobie testują w naszej lidze grupowej. Pierwszych kilka lig wygrałem spokojnie, w ostatniej ledwo zająłem szóste miejsce. Jest progres, nauka nie idzie
w las. To, że ktoś nimi też gra w MPG, to źle? Taksa to nie wszystko, trzeba jeszcze dobrać do niej zawodników, zrobić dobre transfery... Jak PAM przegrywał bitwy, to nieważne jakimi taksami menadżerowie grali, ale jak zdarzyło się wygrywać, to Boże święty : Multi-Jurek, jakby w innych grupach nie było wymiany taks między menadżerami Jak byłem w PE to nieraz dostawał gotowe taksy do gry, czasem z nich korzystał, a czasem wolałem czymś swoim zagrać... Ja nikomu nie narzucam jakimi taksami ma grać, owszem, czasem podpowiadam, jak jestem pytany, ale to byłoby chore, gdybym tego nie robił Natomiast wiem, że @astra1994, @kryminalksg i @suchy998 grają swoimi taksami w tej bitwie z PE. Do tej pory żaden z nich nie korzystał z mojej żadnej taksy. Straszne, prawda? Powinienem chyba ich do tego zmusić pod groźbą wyrugowania z grupy? Prawda? Puenta jest tego taka, że
-
@dovco_handf
Święta prawda Jurku. Gratuacje bardzo dobrej bitwy w waszym wykonaniu Świetną robotę wykonujesz w swojej grupie -
no i jeszcze mecze w pucharze
-
@dovco_handf zgadza się, taksa to nie wszystko.ja o tym napisałem w skrócie, Ty rozwinąłeś temat w swoim stylu
-
Też dostawałem od chłopaków w husarii porady i taktyki... Które podrasowalem lub o nich zapomniałem. Gram swoimi, gram pokrewnymi tych co mi przesłali... I bywa różnie... Raz wygrywam raz nie:) nawet gotowiec którym w poprzedniej kolejce ograł przeciwnika kumpel w Twoim zespole z tą samą taktyka i przeciwnikiem w kolejce następnej nie musi być tak skuteczny. To są algorytmy które działają na swój sposób, nie ma idealnej taktyki, jest mnóstwo możliwości nigdy nie wiadomo czym nas zaskoczy silnik. Więc nawet jeśli Jerzy przesyła innym taktyki to co z tego? Po to założył ta akademie, oni przynajmniej wiedzą w która stronę droga.. I podobnie jak ja na początku w husarii mogą później dalej szlifowac umiejętności w tej grze i małymi krokami zdobywać doświadczenie. No ale to tylko głupia gra a ja się rozpisałem jak na bym pisał felieton. Za dużo piwa, dziękuję dobranoc.
-
Poprzednia kolejka.
Natomiast to już jest ta wczorajsza.
-
@ciamajda nie szukajmy tanich wymówek, przecież podobnie dzieje się w najlepszych grupach na świecie, jeżeli coś na kogoś zadziałało z fajnym skutkiem to oczywiste jest, że podpowiadają sobie w grupie, uważnie obserwuję bitwy Spartacusa w WCC i ja o tym doskonale wiem, a to mi pomagało nawet wygrywać wyjazdy vs obozy
Tak to już jest w naszym Polskim Społeczeństwie, znamy się jak łyse konie, wiemy jak gramy i kwestia tylko kto kogo zaskoczy. Mi zawsze fajnie się grało z @huzar-shakir w ligach, bo nigdy nie wiadomo jak zagrać, co rywal zaprezentuje, czasami do przodu, czasami do tyłu
-
@Dovco_HandF podrzuć trochę taktyk na priv to może w tym roku wygram MPP oraz IMP
-
MPG 2018: Polish Eagles vs Polska Akademia Menadżerów 10/17
Puchar dla PAM - gratuluję