OSM Taktikleri
-
@manhay hocam dün de sormuuştum ama yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Rakipten 1 tık iyi kadrom var evimde oynuyorum rakip gizli antrenman yaptı dün 433 kk dediniz ama birazcık riskli olmaz mı bu yoksa 433 kk devam mı edeyim
-
Millet kadrom aşağıda. Yani ligde bana en yakın tothennam var 600 milyon değerle. benim 1 milyar değeri. Crystal Palace ye 2-0 yenildim filan hani alakasız yenilgiler. Sistemim 4-3-3 B idi fakat 4-4-2 B ye döndüm şimdi. Bana öneri verir misinz. Detaylı taktik önerileirinizi bekliyorum.
-
@sinyorperse Bu kadroyla 433 b kanatları kullanıp mevkileri sabit yaparsan önünde çok zor durarlar sayılar 60,70 arası olabilir tabi hakeme dikkat etmelisin.
-
@cnytakn abi taktiğim o şekildeydi fakat Arsenal 400 milyonluk kadrosuyla 3-0 yendibenim evimde. O yüzden 4-4-2 B ye döndüm. paslı oyun, baskı 95 gerisi 70 - 70. Sence 4-3-3 e geçmeli miyim tekrar. kadrom temiz hepsine uygun140 milyon a 116 lık hamsik alacağım. Lig de tüm takımlar oynanıyor çevre grubu iddia var ortada abi
-
@sinyorperse 433 B kanatları kullan mevkiler sabit yapıp bu kadroyla yenilmen hemde rakiplerden üstün iken çok zor sayılar dediğim gibi 60-70 arası olsun hakeme göre agresif çık rakip kamp atarsa sende at tabi
-
@sinyorperse bu kadroyla nasıl yenilmeyi başardın ki bu kadroyla 334-424 uzun top desen yine yenersin zayıf takımları. 433b paslı oyun veya kk ile yenilme ihtimalin yok. fark atman lazım her rakibine
-
Arkadaşlar merhaba benim kadro değerim 750m rakibin 675m deplasmanda oynuyorum ve rakip kampa gitti benim kamp yapma durumum yok nasıl bir taktikle çıkmamı önerirsiniz kazanmam şart. Normalde 4 3 3 a kk oynuyorum, rakipte normalde 4 3 3 oynuyor ama bazı maçlar 5 li savunma, 4 5 1, 4 4 2 de uyguladığını gördüm. Bu olasılıklarda en iyi taktik hangisi olur?
-
Flood için özür dilerim ama bir sorum daha olacak. 800m kadro değeri olan rakip benden güçlü. 4 5 1 kgv oynuyor karşı taktik olarak ne önerirsiniz ?
-
@femeks Abi kolay gelsin. Yukarda ki kadro benim tekrar liverpool attım. Şimdi 600 milyonluk southampton ile maç yapacağım. 4-3-3 A kk ile oynuyor.Saha tarafsız saha sence hangi sistemde nasıl çıkmalıyım ? kupa maçı telafisi yok
-
532 için iyi bir taktik var mı?
-
4-4-2 candır
-
Rakibim 1. Şuan maç evimde 433a kanatlari kullan, ofsayt taktigi yok, alan markaji, stilde normal girmiş, hakem yeşil, benim stadyumum seviye 1 ,ortalama oyuncu gücünde 7m fark var
Aramizda 1 puan var yenmem gerekiyo yardim eder misiniz -
Adam bana karşi büyuk ihtimal 5 3 2 oynayacak. Ilk yarida aynisini yapti 4 3 3 b yapmistim beni 5 3 2 taktiğiyle alt etti. Şimdide aynisini yapar sizce taktiklerim nasil olsun ? Kadro değerim ondan az üstün