(L)egia Warszawa
-
Zgadza się jest nasz
-
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
Jutro mecz z Wisłą Płock , czyli Derby Mazowsza.
Emocje do ostatniego gwizdka:)
-
@marceloo23 said in (L)egia Warszawa:
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
Jutro mecz z Wisłą Płock , czyli Derby Mazowsza.
)Emocje do ostatniego gwizdka:)
Walczymy do końca o zwycięstwo
-
Będzie ciężko, chwila dekoncentracji i tytuł Legii ucieknie .. patrząc na cały sezon, wszystko jest możliwe
Do boju Jagiellonia
-
@kruk94 said in (L)egia Warszawa:
Będzie ciężko, chwila dekoncentracji i tytuł Legii ucieknie .. patrząc na cały sezon, wszystko jest możliwe
Do boju Jagiellonia
Nikt nie mówił że będzie lekko , jednak ktoś ten tytuł musi zdobyć. Jak do tej pory wygląda na to że inni nie chcą , więc weźmie go Legia
-
W niedzielę będziemy wszystko wiedzieli;)
-
@marceloo23 said in (L)egia Warszawa:
W niedzielę będziemy wszystko wiedzieli;)
W niedzielę na pewno , tylko nie wiadomo czy w najbliższą czy dopiero w następną ( 20 maja)
-
@marceloo23 dokładnie .. ja już obstawiłem u bukmachera mistrzostwo dla Jagi
-
-
Na odpowiedź kto zostanie w tym roku mistrzem Polski musimy zatem czekać do ostatniej kolejki. W lepszej sytuacji wydaje się być Jagiellonia ,która będzie podejmowała na własnym boisku Wisłę Płock , natomiast Legię czeka wyjazdowe spotkanie w Poznaniu. Zakładając wygraną Jagiellonii tylko remis lub wygrana z Lechem zapewni Legii tytuł mistrzowski. Zapowiada się więc za tydzień emocjonujące niedzielne popołudnie
-
@huzar-shakir said in (L)egia Warszawa:
@cezarro Legia wygra 2-1 w Poznaniu.Wprawdzie gra wojskowych nie zachwyca ale Kolejorz prezentuje się słabiej (o tym przeczytałem akurat w necie )
Wprawdzie Lech odpadł już z walki o mistrzostwo jednak nie sądzę żeby chciał ułatwić zdobycie tytułu Legii , i to przed własną publicznością.