Ligi w których gramy
-
@cezarro said in Ligi w których gramy:
@łukasz-wierzbowski said in Ligi w których gramy:
Wczoraj wyprobowalem nowe ustawienie, z góry mówię że gracz niezbyt aktywny ale wynik i przede wszystkim skuteczność mnie zaszokowaly
Bardzo ładnie ,jednak Twoje nowe ustawienie niekoniecznie musi się sprawdzić w kolejnym meczu/meczach. Zależy z jak ustawionym przeciwnikiem będziesz grał. Jeżeli z jakimś ogórasem to może być okey ,ale gdy trafisz na kogoś bardziej doświadczonego wtedy może być nieco gorzej. Na kimś jednak trzeba testować swoje nowe taksy ,a najlepiej się testuje na ogórasach W tej grze oprawiłem już całe tony ogórasów , np. ostatnio wczoraj :
Mam nadzieję że się sprawdzi,z mocniejszym rywalem wiadomo trzeba coś specjalnego póki co drugi "ogóras" pykniety, będę kombinował dalej wynik przy 451 piękny u Ciebie
-
Półmetek rozgrywek w lidze brazylijskiej w której większość obsady stanowią menadżerowie z grupy Husaria_PL . Kilku menadżerów zagranicznych było ale się zmyło .Za wysoki poziom
Za nami niesłychanie emocjonujące mecze półfinału pucharu ligi W pierwszym półfinale zespół prowadzony przez radek12_19 wygrał pomimo otrzymania czerwonej kartki przez jego zawodnika , a drugi półfinał rozstrzygnął się dopiero po dogrywce.
W obu przypadkach wyjazdowe 451 okazało się lepsze niż domowe 433A .
-
Dawno nie osiągnąłem takiego wyniku z aktywnym rywalem grającym kolejny sezon w czołówce ligi i to pomimo jego czerwa w 16min. W poprzednim sezonie przegoniłem go dopiero kilka kolejek przed końcem..
-
@stefan-joptwojmać konkret, musiało się fajnie oglądać meczyk na fonie
-
@borynos said in Ligi w których gramy:
@stefan-joptwojmać konkret, musiało się fajnie oglądać meczyk na fonie
Nawet nawet, chociaż gola straciłem w 10 minucie, potem wyrównałem w 12, a w 16 dostał czerwo:P
-
u nas w grupowej lecą sierpy
-
@marcin657827 punkty pierwszej czwórki bekowo
-
U nas w grupowej nadal niezła bitka
-
@marcin657827 said in Ligi w których gramy:
U nas w grupowej nadal niezła bitka
Powinieneś wygrać tą ligę bez problemu gdyż poza Tobą grają same ogórasy niestety
-
@marcin657827 said in Ligi w których gramy:
@cezarro te ogórasy ogrywali juz czołówkę polskiego OSM panie Cezarro
Słusznie, czasami jakiemuś ogórasowi udaje się naprawdę zabłysnąć , wiec chciałem tutaj przypomnieć że to własnie ja jestem pomysłodawcą prestiżowej i cenionej nagrody , czyli "Złotego Ogórka". To zaszczytne wyróżnienie przyznawane jest tylko wyróżniającym się ogórasom i ma na celu docenienie ich osiągnięć ,oraz dowartościowanie i zmotywowanie do dalszego rozwoju. Do tej pory nagrodę powyższą otrzymały jedynie 2 osoby:
Do każdej nagrody dodawany jest załącznik w postaci 0,5l. "ogórkówki"
Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł kogo można by jeszcze uhonorować tą zaszczytną nagrodą to proszę o jakieś info .
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@cezarro Szkoda, że gdy zaczynałem nie było tych nagród byłbym murowanym faworytem do złotego ogórasa
No masz czego żałować
Od teraz nagroda będzie miała nową,ulepszoną szatę graficzną . Mam nadzieję że przypadnie wszystkim do gustu
-
Za nami niesłychanie emocjonujące mecze półfinału pucharu ligi W pierwszym półfinale zespół prowadzony przez radek12_19 wygrał pomimo otrzymania czerwonej kartki przez jego zawodnika , a drugi półfinał rozstrzygnął się dopiero po dogrywce.
W obu przypadkach wyjazdowe 451 okazało się lepsze niż domowe 433A .Finał Pucharu Ligi rozstrzygnięty
Tym razem starły się ustawienia 451 po obu stronach oraz obóz przeciwko obozowi.
Trochę mnie @radek12_19 zaskoczył tym swoim obozem ,na szczęście zdążyłem w porę zareagować
-
@cezarro Nie brałem obozu ani razu w sezonie, więc postanowiłem go wykorzystać w tak ważnym meczu jak finał pucharu. Oczywiście liczyłem się z tym, że odpowiesz tym samym. Gratuluję wygranej Zagrałem dobry mecz, ale najważniejsza statystyka, bramki nie po mojej stronie.