ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@bayram-karakuş Senin amacını çok iyi biliyoruz . Sen ortalığı karıştırıp prim yapma ve kaos yaratma derdindesin ama senin oyunlarına gelmeyeceğim ve eminim ki kimse de senin oyunlarına gelmez . O yüzden sana istediğini vermeyeceğim , senin prim yapmana ve kaos yaratmana izin vermeyeceğim . Hiç sana cevap verip de senin seviyene inmeye niyetim yok . Kendi kendine konuşmaya devam et .
Herkese iyi günler .
-
Merhaba Arkadaşlar Burası Bir Sohbet Yeri Şu Hayır Mübarek Günde Birbirinizin Kalbini Kırmaya Ne Gerek Var Acaba. Hz Muhammet ( s.a.v ) Nedemiş ( Kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir.)
-
@tankkaplani ben teşekkür ederim, iyi oyunlar
@Bayram-Karakuş haklısın abi, biz de savaşlarda bireysel oynuyormuş gibi oynuyoruz. Ban yemelim durduk yere tavsiye ve önerilerin için teşekkür eder, ekibinize başarılar dilerim Bayram abi. -
@ofmanager_ güzel dileklerin için teşekkür eder, ben de sana ve ekibine başarılar dilerim
-
@bayram-karakuş çok teşekkürler abi
-
@bayram-karakuş Sen admin oldun bizim haberimiz yok sanırım.
Kurallarıda bilmiyordum sayende öğrendim çok teşekkürler -
"Mevki ve makamın kölesi olacağıma, mevki ve makam benim kölem olsun"
-
Cümleten Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar.
-
Cümleten Hayırlı Akşamlar
-
iyi akşamlar cümleten allah sıkıntılı mahlukatlardan uzak tutsun hepimizi
-
@osmancandar Amin.
-
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar
-
İyi akşamlar herkese...
-
@osmancandar askerlik nasıl gidiyor?
-
bitti abi sivil askerlik kötü gidiyor ama
-
@osmancandar silahli askerliğini bitirdiğini biliyorum. Geç de olsa gözün aydın, hayrlı olsun. Şimdi sivil askerliktesin
-
aynen abi sivili daha zormuş abi abi senin meslek ne ? döşemecimiydin ?
-
@osmancandar Hayırlı olsun kardeşim askerliği bitirmisin asıl askerlik şimdi başlıyor.
-
aynen abi
-
@osmancandar serbest meslek. Her türlü işi yaptım. Hala da yapiyorum. Yeri geldi makam sahibi oldum yeri geldi 1 dk bile düşünmeden o makamdan ayrildim. Benim için ilk planda hep huzur oldu. Eğer ki iş ortamında huzur kalmadıysa arkama bile bakmadim. Tabi bu herkes de farklılık gösterir. Benim de o konuda karakterim öyle