(L)egia Warszawa
-
Mi jako kibicowi Lecha jest po prostu WSTYD. Ca艂a Polska teraz b臋dzie m贸wi膰, 偶e wszyscy kibice Lecha to zwierz臋ta i bandyci... Co do meczu to pi艂karsko Legia zas艂u偶enie wygra艂a, a Lech graj膮cy do bramkarza, kt贸ry gra "lag臋" na Gytkjaera, to by艂o po prostu 偶a艂osne... Powodzenia w eliminacjach do LM, mo偶e i w tym roku si臋 uda reprezentowa膰 Polsk臋 w pucharach
-
@kruk94 said in (L)egia Warszawa:
@marceloo23 dok艂adnie .. ja ju偶 obstawi艂em u bukmachera mistrzostwo dla Jagi
Wi臋c wygl膮da na to ze wtopi艂e艣 Trzeba by艂o obstawi膰 wicemistrzostwo dla Jagi
-
@ochowiak said in (L)egia Warszawa:
Mi jako kibicowi Lecha jest po prostu WSTYD. Ca艂a Polska teraz b臋dzie m贸wi膰, 偶e wszyscy kibice Lecha to zwierz臋ta i bandyci... Co do meczu to pi艂karsko Legia zas艂u偶enie wygra艂a, a Lech graj膮cy do bramkarza, kt贸ry gra "lag臋" na Gytkjaera, to by艂o po prostu 偶a艂osne... Powodzenia w eliminacjach do LM, mo偶e i w tym roku si臋 uda reprezentowa膰 Polsk臋 w pucharach
Nie chc臋 si臋 tutaj pastwi膰 nad kibolami Twojej dru偶yny ,bo by艂o by to kopanie le偶膮cego , jednak s膮dz臋 偶e kary na艂o偶one na Lecha przez Komisj臋 Ligi b臋d膮 bardzo dotkliwe. A skoro Lech to "Kibolski Klub Sportowy" to chyba kibole Lecha powinni pokry膰 kary finansowe kt贸re otrzyma klub z w艂asnej kieszeni
-
@Cezarro KKS to nie skr贸t od Kibolski Klub Sportowy, tylko Kolejowy Klub Sportowy, a kibole tak po prostu napisali na transparencie. Wspomniani kibole to nie to samo co pseudokibice. Ma艂o kto wie, 偶e w gwarze pozna艅skiej "kibol" oznacza kibic. Niestety z czasem, w tym dzi臋ki m.in pseudokibicom Lecha, znaczenie s艂owa kibol si臋 drastycznie zmieni艂o
-
Mistrzowska feta na Star贸wce
http://legia.com/album/mistrz-mistrz-legia-mistrz-fot-janusz-partyka-4767
-
Zdobywaj膮c tytu艂 Mistrza Polski po raz 14-ty Legia Warszawa zr贸wna艂a si臋 w ilo艣ci tytu艂贸w z Ruchem Chorz贸w i G贸rnikiem Zabrze. Oba te zas艂u偶one dla polskiej pi艂ki kluby ze 艢l膮ska nie b臋d膮 mia艂y raczej szybko okazji 偶eby sw贸j dorobek poprawi膰 ,natomiast je偶eli Legia obroni tytu艂 w przysz艂ym sezonie wtedy stanie si臋 samodzielnym liderem tej klasyfikacji