Ekipler Güncellemesi
-
@rvp1228 @ayrın-men Forumlarda eski ve aktif olan çoğu menajer sizin geçmişinizi ve bizlerin de geçmişini bilir ve biliyordur da.
Burası uygun forum değil. Sizler bunu neden yapıyorsunuz o niyetiniz de belli, illa bana herşeyi delilleriyle ortaya sundurtmayın. Sizi uygun olan yer sohbet başlığına davet ettim, neden oraya gelmediniz he. E tabi gelmessiniz, çünkü orada asıl niyetinizi gerçekleştiremeyeceksiniz de ondan
@osmancandar kardeşim bırak, burası uygun forum değil. Sohbet forumuna gelirlerse ne ala, gelmezlerse keyifleri bilir. Kendileri çalar, kendileri oynarlar anca -
@bayram-karakuş Senin ne delilin varmış , kendini Sherlock Holmes falan mı sanıyorsun ? Kendini çok önemli biri sanma çünkü senin de ne olduğunu çok iyi biliyoruz . Kendin çalıp kendin oynayan da sensin .
-
@rvp1228 said in Ekipler Güncellemesi:
Valla sırf İngilizce bilmiyor diye hesabı kilitlendi bir de buna itiraz edenler de ban yediler o yüzden adaletin olmadığı ortamda kendini savunmak için her şeyi yapabilir . Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır . O yüzden siz de geçen sene yaşananları biliyorsunuz geçen seneki olaylar manifestodan ziyade haksızlıklara karşı verilen tepkiydi ve kurallar dahilinde herkesin istediği kadar hesap değiştirebilme hakkı vardır diye biliyorum ve Ferhat abiyi tanıyorum , Ferhat abi hile yapmaz .
eski konulara değicek olursak burası uzunca yazılarla dolar taşar bayram abininde dediği gibi yeri değil bi anlık dalgınlıkla buraya yazdım kakldıki ferhata hile yapıyor demedim anlık hesap açıp dilediği gibi yazma gibi bir özgürlüğü var onu çok iyi kullanıyor bunu lanse etmeye çalıştım
-
@Ayrın-Men @osmancandar @RvP1228 @Bayram-Karakuş
Konunun uzamaması için müdahale etmek durumundayım bu başlık konuştuğunuz konular için uygun değil. Birbirinizi kışkırtacak şeyler söylemeden, seviyeli bir şekilde muhabbet etmek için sohbet başlığını kullanabilirsiniz. İyi oyunlar.
-
This post is deleted!
-
@Fabiocapello58 Raporunuzu mailinizden aktif etmemişsiniz. Bu şekilde size yardımcı olamayız.
-
Bu yeni sistemde bir menajer aynı anda yalnızca bir savaşa katılabiliyor ve bu durum açıkçası çok da hoş değil. Zaten enteresan bir sıralama ve klasman oluşmaya başladı. Bu sistemde at başı olmak için de genelde Araplarda gördüğümüz şekilde şişkin ekiplere ihtiyaç olacak. GB'yi takdir de ediyorum ancak bu sistem oturtulacaksa lütfen bu tür detaylar da elden geçirilsin. Beş adam aynı anda dört savaş yürütmek istiyorsa bırakın yürütsünler. Şu ana kadar sisteme yalnızca BC harcatmak üzere kurulmuş şeklinde bakmak durumunda kalıyorum kendim ve ekibim adına konuşmam gerekirse. Yönetici araçlarının bir an önce denetim altına alınması gerekiyor. Lig başında kura ile takımlar belirleniyor kura ile de moderatör belirlensin ve belirlenen moderatör araçları kullanarak gerçek ekip savaşı moduna alsın ligi.
-
@GalipCaliskan1907 Ben ve mevcut bulunduğum ekip şuan ki sistemin eskisine nazaran daha adil olduğunu düşünüyor ve inanıyoruz. X menajerin tek savaş yapabilmesi de doğru bir karar. Çünkü ekipte ki tüm üyelerin üzerine biniyor yük. Eski sistemde ise ekipte 10 veya 12 menajer olsa dahi ekibin yükü 7 yada 8 kişinin üzerine yük binen ekip/ekipler vardı.
BC konusuna değinecek olursam da; önceden Gb nin düzenlemediği ekipler arası düzenlenmesi planlanan turnuva/turnuvalarda antrenman kampının kapalı olması gerektiği konusunu gündeme getirdiğimizde, fikir/fikirlerimiz ilgili kişilerce reddedildi. Nasıl ki Thé Eagles Cup antrenman kampi kapalı düzenleniyorsa ülke ekipler şampiyonasi da kampsiz düzenlenebilirdi. Ayrıca yine şahsi görüşüm resmi olmayan WCC bile kampsiz düzenlenebilir.
Biz şuan itibariyle ekip olarak antrenman kampi kullanmaya pek gerek duymadık. Gerek duyduğumuz noktalarda kullandık, ki BC leri boşa harcama taraftarı değiliz. Diyeceğim şu ki BC ler gerektiğinde kullanılırsa sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyorum.
-
@Kaiser-Brian-Clough arkadaşa katılıyorum. Ayrıca yeni savaş sisteminin sırf puan üzerinde kurulması, takımların hedef ve pozisyon durumlarını dikkate almaması da yeni savaş sisteminin ayrı bir eksiği.
-
Benim anlamadığım nokta şu neden her yapılan güzel bir işte üstüne güzel birşeyler katmak için fikir vermek yerine neden her emege saygı duymuyorsunuz ben anlamadım bunu anlamış degilim takip ediyorum hep aynı kişiler güncellemeyi beyenmeyenler bence gayet güzel olmuş yapanların ellerine sağlık eksikleri yok degil var zamanla düzelir elbet.
-
Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen. Diğer forumlarda istek ve tekliflerimizi defalarca yazdık. Burada da emeğe saygsızlık değil, yeni sistemde var olan eksiklikleri yazıyoruz. Bu oyunu yıllardır oynayan her bir menajerin hakkı böyle eksiklikleri dile getirmek.
-
1: ben bilmeden konuşmuyorum 2: ben yeni oyuncu değilim profilime bakıp aldanma 3: forumu hep takip ediyorum güncellemede hep eksi yönünü söylüyonuz hiç artı yönünü söylemiyonuz 4: varsa daha iyi bir fikrin başkasına katılacagına söyle onu yapsınlar tamam ben sana laf atmadım sen kalktın bana laf attın ben fekrimi söyledim ben burda isim vermedimki sen neden üstüne alınıyon.
-
Dikkatle okusaydın yazdıklarımda başkasının fikrine sadece katılmakla kalmayıp yeni sistemin diğer eksik taraflarını da yazmışım. Eksik taraf gösterildikde maksad yeni yapılan işi kötülemek, aşağılamak değil. Maksad yapılan işi daha da etkili hale getirilmesinde yardımcı olmaktır.
Bundan başka, oyun güncellemelerine ait önerilerimin diğer forumlarda da olduğunu söylemiştim. Ben üzerime alınmıyorum. Üstelik senin bana laf sokacak potansiyalde olduğunu da düşünmüyorum. Sadece diğer kullanıcıların oyunun eksik taraflarını burada yazdıkta senin neden böyle tepki verdiğini anlamış değiliz, o kadar. Sen memnunsan memnun olmakta devam et. Bırak da millet kendi öneri ve fikirlerini anlatsın.
Daha derine gitmek istemiyorum, zira ilerde Dünya Kupası var. Forum banı gibi bir nedenle kupayı kaçırmak istemiyorum. -
@kaiser-brian-clough @Sabit-Mamedov Fikirlerinize sonuna kadar katılmakla beraber; savaşların istediğimiz ekibi davet etme yoluyla da karşılıklı olarak kabul edilerek yapılabilmesi ve bu sayede gerek halihazırda düzenlenen Resmi olmayan ekipler arası turnuvaların bu platformda devam edebilmesi, gerekse de ileride düzenlenmesini arzu ettiğimiz Resmi ekip turnuvalarının da önünün açılmasının en kısa zamanda sağlanması gerektiğini düşünüyorum.
-
@OSMSüperMenajer @Sabit-Mamedov ikili atışmalar dan kaçınalım. Herkes fikrini kurallar dahilinde belirtmekte özgürdür
-
Ekip savaşlarında sistemin rakipleri belirlemesi bence mükemmel. Çünkü osm dünya genelinde 100 lerce ve 1000 lerce ekip var. Üstelik yeni güncelleme neticesi bu ekiplerin sayısı daha da artmakta. Eğer ki ekip savaşlarında rakip ekipleri sistem değil de ekiplerin kendi belirleyebiliyor olsa nasıl ki bireysel oynanirken hileye teşebbüs edenler var, ekip olarak da hileye teşebbüs/teşebbüsler olur. Akademi ekiplerle yada zayıf ekiplerle savaş üstüne savaş yapılır ve bireysel liglerdeki mp kasmalar olduğu gibi ekipsel anlamda da ekip puan kasma olayları çok olur. Bu sebeplerden dolayi osm nin ekip savaşlarında sistem üzerinden rakipleri belirlemesi bence doğru ve mükemmel bir karar
-
@GalipCaliskan1907 birşey söylemek istiyorum. mobilde ekipler bölümü üzerinde ekiplerin bulunduğu güncel sıralama gösterilse daha iyi olmazmıydı? yani şöyle diyeyim, top100 bölümüne girip aşağılara kaydırarak ekibimizi aramak yerine direk ekip sayfasında ekip o an kaçıncı sıradaysa bence yazmalı. ilk 100 de olmasa bile ekip sayfası bölümünde bunun yazması gerektiğini düşünüyorum..