Pomoc OSM 🤔
-
Chciałbym zapytać dlaczego mam jedno z subkont zablokowane na 20 dni? od 3 dni nic się nie zmienia.
-
@patolrts
Może to być jakiś błąd. Spróbuj wyczyścić historię przeglądarki oraz ciasteczka. -
juz nie moge nerwowo!!! mam wybrane 4 kluby a moge grac tylko jedną druzyna bo mi wyskakuje znowu ten wielkogłowy ze moge poprowadzic te druzyny jak dostane zaproszenie od znajomych !!! ciasta ogarnolem,przegladarki 3 i to daje
-
-
@patolrts
Zajmiemy siÄ™ tym problemem. -
Dziękuję.
-
Który to profil klubowy ci się przyblokował, bo nie mogę sie połapać. Główny? Tam gdzie masz Wrexam i zakończoną ligę? Ostatnia symulacja była wczoraj o 22:52:18. Na subkoncie nr 1 ty wczoraj utworzyłeś ligę: 24/05/2018 09:35:45 by "patolRTSS1". Subkonto nr 2 symulacja wczoraj o 22:43:44. Czy Hiszpania na subkoncie nr 3 z ostatnią symulacją dziś o 21:07:21?
Które to konto ci się przyblokowało od 3 dni? -
tylko na głównym koncie moge grać,reszta zablokowane.
-
@patolrts I w ostatnich trzech dniach nie robiłeś żadnych transferów na tych trzech zablokowanych kontach?
-
Nie w trzech dniach! kilka godzin temu tak mi sie porypało !!! jeszcze o 15 handlowalem zawodnikami
-
Jurek wyobraź sobie ze teraz mi syn pisze ze u tesciowej z kompa tez sie nie da zagrać,a z telefonu wchodzi. Możliwe to jest?
-
@patolrts Z telefonu wchodzi,a z kompa nie?
-
-
-
ja nic nie pisalem o 3 dniach. Kiedys mialem taka akcje ze jakis zegarek mi sie pokazywal ze za 20 dni odblokuja mi subkonto,ale za radą modera zmienialem przegladarke i prażyło,a dzis znowu takie gówno mi wyskoczylo
-
Chciałbym zapytać dlaczego mam jedno z subkont zablokowane na 20 dni? od 3 dni nic się nie zmienia.
A kto to napisał? No dobra Patryku...
Słuchaj, jest późno, chodźmy spać, jutro jest nowy dzień, nowe wyzwania i na pewno wszystko będzie śmigać i buczeć jak zwykle. To jakieś przejściowe zakłócenia, nie z winy OSM (nie mógłbyś się zalogować z telefonu również). Dobrej nocy .