Mistrzostwa Polski Par 2018 -ZAPISY
-
-
@cezarro Żebyś się nie zdziwił
Większość przychodzi po naukę, ale kilku z nich może sprawić niespodziankę
Chciałem tylko przypomnieć takich graczy jak @suchy998 @Damiś27 @havsky @tristan1982 i innych.
Przychodzili nieznani, dziś możemy powiedzieć finaliści w debiutach w imprezach Mistrzostw Polski.
Powiem szczerze im więcej, graczy tym większa szansa na sukcesy Polaków na świecie -
@damiś27 said in Mistrzostwa Polski Par 2018 -ZAPISY:
Chciałem tylko przypomnieć takich graczy jak @suchy998 @Damiś27 @havsky @tristan1982 i innych.
Przychodzili nieznani, dziś możemy powiedzieć finaliści w debiutach w imprezach Mistrzostw Polski.kojarzę @suchy998 , to zdobywca prestiżowej nagrody " Złotego Ogórka"
-
@suchy998 said in Mistrzostwa Polski Par 2018 -ZAPISY:
@cezarro zawsze o niej marzyłem
Z tego wszystkiego zapomniałem wręczyć Ci tej prestiżowej nagrody w nowej ,ulepszonej szacie graficznej. Pragnę zatem teraz naprawić swoje niedopatrzenie i wręczyć Ci oficjalnie ową nagrodę . Jeszcze raz najszczersze gratulacje Możesz oczywiście wkleić ją na swoim profilu
-
-
Przychodzili nieznani, dziś możemy powiedzieć finaliści w debiutach w imprezach Mistrzostw Polski.
Powiem szczerze im więcej, graczy tym większa szansa na sukcesy Polaków na świecieTy tak nie przeżywaj Damian bo @Cezarro ciśnie sobie beke
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2018 -ZAPISY:
Powiem szczerze im więcej, graczy tym większa szansa na sukcesy Polaków na świecieTy tak nie przeżywaj Damian bo @Cezarro ciśnie sobie beke
Mało tego.Żaden z menago o których Damian pisał nie wywodzą się z grupy PE Grać też potrafili już wcześniej...
-
@stefan-joptwojmać kiedy losowanko grup imprezy ?
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2018 -ZAPISY:
@stefan-joptwojmać kiedy losowanko grup imprezy ?
Czekamy, bo może jeszcze jakieś ogórasy będą się chciały łaskawie zapisać. Koniec zapisów miał być 27 maja