MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
Nie będę otwierał nowego wątku dla wręczenia nagród za finał w tegorocznych Mistrzostwach Polski Par 2016. Gratuluję finalistom. :clap_tone1: Awatary wykonała graficznie, tradycyjnie już moja piękniejsza połówka - nieaktywna niestety w grze: Kethrae - wg mojego pomysłu. Mam nadzieję, że się podobają.
W podobnej konwencji zostaną wykonane awatary dla wszystkich finalistów indywidualnych Mistrzostw Polski 2016 :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Cezarro jest mocny przez komputer jak widac do wiekszosc ma swoje zlote mysli do przekazania .
-
Nie dyskutujemy na temat cech charakteru Cezarro ani nikogo innego. Koniec tematu.
Dyskutujemy wyłącznie o grze i tu niech każdy pokaże jaki jest mocny :thumbsup_tone1:. -
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Nie dyskutujemy na temat cech charakteru Cezarro ani nikogo innego. Koniec tematu.
Dyskutujemy wyłącznie o grze i tu niech każdy pokaże jaki jest mocny :thumbsup_tone1:.Dlatego wcześniej włączyłem od razu ignora jak zaczął coś o śniegowych kolegach pisać, niestety ten typ tak i już tego się nie zmieni.
Wracając do tematu, świetne wykonanie, kawał dobrej roboty zwłaszcza jeśli chodzi o motyw
-
@Stefan-Joptwojmać Myślę, że po zmianie obrazka i napisu - całość będzie równie godnie się prezentować jako awatar nagroda za udział w finałowym pokazie sztuki gry OSM w Polsce :thumbsup_tone1:.
-
This post is deleted!
-
Mistrzostwa Polski 2016 Runda 28/34
-
po dzisiejszym meczu posmarkałem się ze śmiechu grając na wyjeździe z dużo lepszym przeciwnikiem i tylko dwoma pomocnikami miałem 49% posiadania piłki i 4 razy więcej rzutów rożnych coraz bardziej skłaniam się ku przekonaniu, że ta gra to jeden wielki fart
-
@cogito
Zastanawiam się czy już tak nie jest -
@Byku-Duma-Warmii Moim zdaniem serwer zlicza umiejętności piłkarzy i punkty taktyczne i wymyśla przebieg na podstawie tego....
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Panowie @Cezarro i @Damiś27 (kolejność alfabetyczna) , obaj włączcie ignora dla swoich postów. Widzę, że żaden z was nie chce ustąpić i zachowujecie się jak za przeproszeniem gówniarze w piaskownicy i to jest już bardzo nudne dla wszystkich zapewne poza wami. Tak to wygląda jak na to się z boku patrzy:
Ja mam rację! Nie! To ja mam rację! Nie, nie, nie. Ty nie masz racji, bo to ja mam rację! Ależ nie! Ty nie możesz mieć racji, bo ja mam rację! Nie, ja pierwszy powiedziałem, że mam rację, to ty dlatego nie masz racji! Ale ja głośniej powiedziałem, ze mam rację, więc to ty nie masz racji!Jeżeli więc macie coś sobie do powiedzenia, do udowodnienia lub do skomentowania, to macie od tego prywatny czat, gdzie możecie sobie pisać dzień i noc hymny niepochwalne na swój temat, ale nie zaśmiecajcie więcej forum, bo my tu jesteśmy na finiszu najważniejszego turnieju polskiej społeczności w 2016 roku, gdybyście nie zauważyli przypadkiem. Od tej chwili jeżeli któryś z was będzie prowokował drugiego w jakikolwiek sposób - osobiście wyciągnę z tego konsekwencje. A jak już się zdenerwuję to jest bardzo, bardzo niedobrze. I to nie jest groźba. A szkoda byłoby zniknąć z forum przed świętami, prawda?
Popieram , koniec tematu i spokój niech zapanuje tutaj
-
@kalka301 sam sobie polałem Żeby nie było to ja nie skarżę się na wynik końcowy tylko na statystyki i nie tylko na ten mecz ale na wiele innych w tych mistrzostwach. Pisałem już o tym na forum naszej grupy, po moich dziwnych wygranych np. z Bykiem - kolejka 25 dla niewtajemniczonych. Totalny pogrom Byka w statystykach choć grał idź na całość a ja niżej.
-
@cogito said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@kalka301 sam sobie polałem Żeby nie było to ja nie skarżę się na wynik końcowy tylko na statystyki i nie tylko na ten mecz ale na wiele innych w tych mistrzostwach. Pisałem już o tym na forum naszej grupy, po moich dziwnych wygranych np. z Bykiem - kolejka 25 dla niewtajemniczonych. Totalny pogrom Byka w statystykach choć grał idź na całość a ja niżej.
Ja też sobie polałem :slight_smile: To dawaj jeszcze po jednym
-
-
@cogito Podstawa miej dobra drużynę(najważniejsze), kondycję i morale(bardzo ważne) i taktykę i gra gra pewnie możliwości taktyka na taktykę. Przypominam Mecz Legia Warszawa3-3Real Madryt i powiedz że Legia miała lepsze statystyki (Kibicuję Legii, ale bym nie wierzył że taki wynik będzie, ale bym świętował)
-
@Damiś27 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@cogito Podstawa miej dobra drużynę(najważniejsze), kondycję i morale(bardzo ważne) i taktykę i gra gra pewnie możliwości taktyka na taktykę. Przypominam Mecz Legia Warszawa3-3Real Madryt i powiedz że Legia miała lepsze statystyki (Kibicuję Legii, ale bym nie wierzył że taki wynik będzie, ale bym świętował)
To świetnie że kibicujesz Legii :thumbsup_tone2: A byłeś już kiedyś w Warszawie ?