Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@mentos021
-
Houssem Aouar (Fransa - Lyon)
Hücum: 84
Defans: 83
Ortasaha: 83
Değer: 12,30M -
Ryan Sessegnon (İngiltere 2. Lig - Fulham)
Hücum: 86
Defans: 80
Değer: 11,68M -
Lucas Tousart (Fransa - Lyon)
Hücum: 82
Defans: 89
Ortasaha: 85
Değer: 13,90M -
Kai Havertz (Almanya - Leverkusen)
Hücum: 85
Defans: 82
Değer: 12,44M -
Amine Harit (Almanya - Schalke 04)
Hücum: 87
Defans: 84
Ortasaha: 85
Değer: 13,90M
-
-
Oyuncu satmanın kolay yolu var mıdır?
Ben 3 gündür tek oyuncu satamazken başkaları her simulasyonda adam satmayi başarıyor üstelik değerinin 2.5 kati fiyata koyarak pahali fiyatlarda satıyorlar -
Oyuncu satmanın kolay yolu var mıdır?
Ben 3 gündür tek oyuncu satamazken başkaları her simulasyonda adam satmayi başarıyor üstelik değerinin 2.5 kati fiyata koyarak pahali fiyatlarda satıyorlar@coachh038 herhangi bir yöntemi yok maalesef ama sana tavsiyem genç oyuncuları satmaya çalış ve listede her zaman 4 oyuncun olsun bu senin şansını biraz daha artırır,ne kadar sürede satılacağı tamamen şansınıza kalıyor birazda bazen her similasyonda adam satarsınız bazen günlerce satılmadığı olur
-
@kaanyagli
-
Scout list yeniden devreye mi girdi?
-
Scout list yeniden devreye mi girdi?
@bayram-karakuş İos'ta ÜLKE ve LİG seçimi geldi.
-
@muhammet-talha-turan-61 ARNAVUTLUK yada Gürcistan da hedef son olan takımları alabilirsin kısa bir lig istiyorsan.
-
@atillaturker Benim bulunduğum ligde Mbappe 17 maçta 11 gol 4 asist yapmış bi takımda kötü oynadi diye kötü oyuncu olmuyo bence
-
@the-cain On Numara olarak Coutinho'yu öneririm. Barcelona - 25 yaş - 95 güç
Önlibero olarak ise Milinkovic-Savic Sergej. Lazio - 23 yaş - 93 güç
-
Stoper için;
John Stones 91 güç 23 yaş
Marquinhos 92 güç 23 yaşBek için;
Sergi Roberto 93 güç 26 yaş
Kimmich 92 güç 23 yaş
Alaba 92 güç 25 yaş -
Bazı öneriler,
Takımınızı tamamen genç bir kadrodan oluşturmayın. Kadro kısmında ipucu bölümünde yaş ortalamasının takım üzerinde etkisi olduğu açıkça belirtilmiştir.
2)Tek bir mevkide yıldız transferler yapıp diğer mevkilere düşük adamlarla oynamayın.
Örn. Forvet hattınızda 2 adet 95 overall oyuncunuz varsa, savunma ve orta sahayı da 95 civarında tutmaya calısın.
3)Küçük takımsanız hazırlık döneminde ilk olarak SAHA AVANTAJI elde edip iyi puanlar toplamak için stadyumunuzu geliştirin.
4)Transferlerinizi ve kadronuzu her sisteme uyum sağlayabilecek şekilde oluşturun. Rakipten rakibe taktik değişikliği yapmak size + sağlayacaktır.
Pas-Mentalite- Baskı dengelerini bilmeden çok fazla yüksek veya çok fazla düşük yapmayın, deneyerek sonuç aldığınız şekilde ayarlayın.
6)Oyunda sağ-sol ayrımı yoktur, sağ mevkide oynayan oyuncu sol mevkide de oynayabilir.
Aklıma gelenler şu anlık bunlardı.Gelmeye devam ettikçe yeni başlayan arkadaşlara ve bilmeyenlere yardımcı olmaya çalışacağım. -
@acedia7 merhaba,
buradaki konudan yardım alabilirsin: OSM Taktikleri
-
merhabalar
Ligde aktif menejer bir arkadaşa oyuncu satmak istiyorum
illagel olmaması için ne yapmam gerekiyor son hesabım kapatılmasın -
@muradmammad95 Mbappe Önceden Ofansifti Ben 4-3-3 Te ortada oynatıyordum ama şimdi kanat oyuncusu olabilir eğer kanat oyuncuysa sağda veya solda oynatabilirsin kanat oyuncusu olup olmadığını şöyle anlayabilirsin. Defans gücü 30 üzeri ise kanat oyuncusudur 30 altı ise santrafordur
-
@muradmammad95 gerçek mevkisi sağ kanat orta değil
-
-
Arkadaşlar ben Kayserispor takımını seçtim lakin oyuncu sayısı az ve satışlardan elde ettiğim miktar çok az. Düşük bütçeli ama maçlarda etkili olan futbolcu önerileriniz varsa yazabilirmisiniz. (80-89) arası olursa iyi olur yaş sıkıntı değil