Ekibe Alım Başlığı
-
SEVDAMIZ FUTBOL ekibine üye alımı yapılacaktır.
Kriterlerimiz
- Mutlaka Messenger kullanmalı ve ekip grubumuza katılmalı
- Multi hesap kullanmamalı ve uzak durmalı. Ekibimizce tespit edildiğinde ekiple ilişiği kesilecektir.
- En az 100 maç tecrübesi olmalı. Oyunda ve transferlerde aktif olup kadro geliştirmeye önem vermeli.
- Gerektiğinde ekip savaşı nedeniyle mevcut liginden istifa edebilecek
- Ekip tecrübesi olmayabilir. (Ekip tecrübesi kesinlikle aramıyoruz)
- Menajerler, uygulama veya web üzerinden benimle iletişime geçip mülakata katılabilir.
- Herhangibir ekipte olan/olanlar lütfen iletişime geçmesin
-
✯RED DEVILS✯ ekibi olarak yeni sisteme ayak durmaya çalışıyoruz. menajer puanı şartımız bulunmamakta. aramıza katılmak isteyen menajerlerden tek isteğimiz whatsapp grubumuza katılmaları ve bir slotunu ekip savaşları için ayırmalarını istiyoruz. bir kez daha tekrarlıyorum menajer puanı şartımız yoktur. ekibimize katılmak isteyen menajerler oyun içinden mesaj atarak ulaşabilirler
-
-
The Best of Turkey(Ekip sıralaması:1) ekibine menajer alımı yapılacaktır.
Şartlarımız;
- Yaklaşımları saygı ve sevgi çerçevesinde olan; hırs, kibir ve egolarından arınmış kişiler
- Kendisi ile kolaylıkla iletişime geçebileceğimiz, Whatsapp'a sahip kişiler
- Ekip savaşı için hesaplarından birini ayırabilecek olan kişiler
- Ekip tecrübesi olan, savaş deneyimi yaşayan kişiler
- Transfer simülasyonlarının farkında olan kişiler
- Multi hesap kullanmayan kişiler
İletişim: @josejay1914 @Hestera @mrtgll33
(Uygulama üzerinden iletişime geçilmesini rica ederiz.)
-
SEVDAMIZ FUTBOL ekibi bünyesinde SEVDAMIZ FUTBOL AKADEMİ ekibini kurmayı planlıyoruz.
İlgilenen menajerlerde aradığımız kriterler;
- Mutlaka Messenger kullanmalı ve ekip grubumuza katılmalı. Messenger grubumuzda aktif olmalı
- Multi hesap kullanmamalı ve uzak durmalı. Ekibimizce tespit edildiğinde ekiple ilişiği kesilecektir.
- En az 30 maç tecrübesi olmalı. Oyunda ve transferlerde aktif olup kadro geliştirmeye önem vermeli.
- Gerektiğinde ekip savaşı nedeniyle mevcut liginden istifa edebilmeli
- Ekip tecrübesi olmayabilir. (Ekip tecrübesi kesinlikle aramıyoruz)
- Menajerler, uygulama veya web üzerinden benimle iletişime geçip mülakata katılabilir.
- Toplam maç tecrübesine karşılık istifa sayısı minimum seviyede olmalı. Hiç istifası olmayan menajer/menajerler önceliğimizdir.
- Ekipteki dostluk/arkadaşlık ortamına huzur vermeli, huzuru bozacak davranışlardan uzak durmalı
- Herhangibir ekipte olan/olanlar lütfen iletişime geçmesin
İletişim: Bayram Karakuş (Lütfen uygulama yada osm özel mesaj bölümünden iletişim kurunuz. Forum üzerinden gönderilen özel mesajlara cevap verilmeyecektir)
-
SEVDAMIZ FUTBOL ekibinden güzel anılar bırakarak ayrılıyorum. Ekip tekliflerine açığım.
-
Oyun taktik tecrübem iyi düzeydedir.
Aktif olan ekiplerden gelecek tekliflere açığım. -
Akıncılar Birliği Ekibine Saglam Acil Savaşlara Katılacak galibiyet yüzdesi iyi olan devamlı online ekip arkadaşlarını yarı yolda bırakmayacak menajerler alınacaktır.
-
Arkadaşlar Tecrübeli bir ekip arıyorum 2009 dan buyana tecrubem var aslında Oyuna 6 ay kadar ara vermistim 48.000mp var dı.hesabim gitti
Birçok tecrübeye sahibim..Profilime bakıp ön yargılı olmayın lütfen. Veya bir tecrubeli arkadaş arıyorum ekip açmak istiyorum beraber -
Anadolu Selçuklu Ekibimizde devamlılık gösterecek arkadaşları görmek isteriz.
-
Kriterler
Ekip adı: Türk Yıldızları
Ekip seviyesi:
Ekip sıralaması: 12.527
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 2500 -
EKİBİMİZE SAĞLAM ADAM ALINACAKTIR SIRALAMA PEK ÖNEMLİ DEĞİL!!!!!
TEAM OF TURKEY
Bekir Sezqin -
This post is deleted!
-
Arkadaşlr Kaç Gündür Sorularıma Cevap Alamıyorum O Kadar Moderatör Var Bu Soruya Cevap Vermenizi İstiyorum Ekip Kapak Fotoğrafı Kaç Çarpı Kaç Olmalı Bilgilendirirmisini Kapak Fotoğrafı Profili Fotoğrafı Değil. Fotoğraf Atıyorum Yarısı Yükleniyor ? Kaç X KAÇ Olmalı
-
@bekir-sezqin Merhaba Burdan yardım alabilirsiniz https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/136/online-olanlarin-sohbet-yeri̇/10563 sorunuzun cevabına gelince fotografı yükleseniz bile fotoyu kırptığı için siz kendiniz ayarlama yapmanız gerekiyor.
-
@bekir-sezqin Merhaba destek forumun da soruna cevap verdim.Ama sen forum mesajımı beğenip gelip burdan yazıyorsun.Bana destek forumun da cevap ver ki yardımcı olabileyim...
-
Ekip adı: Türkiye OSM
Ekip seviyesi: Şampiyonlar Ligi
Ekip sıralaması:13
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 100 bin ve altı
Alınacak üye sayısı : 21 Slotunu savaş için ayıracak ,Ekip içinde saygı kullarına dikkat edecek .18 yaş ve üzeri arkadaşları bekliyorum .DM den ulaşabilirsiniz peppiko38.
İyi forumlar...
-
kariyerim şuanlık böyle kendime uygun daha da gelişebileceğim ekip arıyorum
-
Ekip adı : TÜRK OCAĞI
Her zaman savaş aktiftir ve Wp zorunluluğu vardır.
Ekip içi ödüllü turnuvalarımız aktiftir.
Deneyimli oyuncularımızı bekliyoruz