OSM Taktikleri
-
@comfortablynumb1903 peki rakipten kadro olarak bu kadar üstünken baskı stil tempoyu bu kadar düşürmek mantıklı mıdır ben deplasmanda oynuyorum diye güvenemedim ondan düşürdüm ama doğru mu yapmışım
-
@mentos021 Ben de genelde sizin yaptığınız değerlere yakın değerde çıkıyorum maçlarıma. Bazı kişiler kadro farkı çoksa stil ve tempoyu artırmanın iyi sonuç verdiğini söylüyor. Denenebilir aslında ama kendim uygulamadım, kesin bi şey söylemeyeyim o yüzden.
-
beyler ligde liderim bugün ikinciyle maçım var deplasmanda ve büyük ihtimalle antrenman kampına gitti gizlemiş çünkü her neyse benim kadro değerim 517m rakibin 154m ama işte hem deplasman hem de antrenman kampına gittiği için 433 falan çıkmayı düşünmüyorum 451 falan çıkmayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir ?
-
Beyler yarın birincilik maçım var ben Juventus'um kadro değerim 600+ karşımdaki rakip Roma 350-400M kadro değeri. 4-3-3b yada 4-3-3a çıkacak karşıma adam adama savunma yapacak. Bende 4-3-3a çıkmayı düşünüyorum. Taktikte yardım eder misiniz , baskı stil tempo ayarlarını da söylerseniz çok memnun olurum.
-
@ertuncabayli-ea 4-3-3 kanatları kullan ile çıkın, alan sav, sertlik hakem durumuna göre agrasif, ofsayt kapalı, 60-70-70. Başarılar...
-
Hep burda değerler kaç olmalı gibi sorular soruyoruz. acaba bize bilen bir kişi balık vermek yerine balık tutmayı öğretebilir mi?
degerler hangi parametreler ile ne şekilde ayarlanmalı? Neye dikkat edilmeli mantıgı nasıl olmalı?
çizgi taktikleri aynı sekilde ileri yardım defansa yardım mantıklarını acıklayabılecek tecrubelı admın veya menajer varsa yazabılır mı acaba?tesekkurler
-
-
Sürekli elimizden geldiğince belli bir sayı vermemeye çalışıyoruz çok ısrar edenlere belli bir aralık veriyoruz kendinizin takımınıza uyum sağlayan sayıları bulması daha doğru olur.
-
Mevkilere gelince sizin ve rakibin kadrosuna göre , maçın önemine ve o anki durumunuza bağlı vs. gibi durumlarda mevkilerle oynama yapabilirsiniz bunun dışında her mevkinin sabit olmasından yanayım.
-
Örnek verecek olursak; Rakibin forvetleri güçlü ve sizin defansınız yeterli değil ama ortasahanız güçlü ve deplasmandasınız bu durumda 433 ofansif çıkmak riskli olur, bunun yerine 451 kgv çıkıp ortasahanızın zayıf olan defansınıza yardım etmesini isteyebilirsiniz.
Bu anlattığım örneğe göre diğer balıklarıda siz tutabilirsiniz.
-
-
@eren-erulutekin 433 uygulanıyorsa 60-100, 451 de 40-60, 442 de 50-70 gibi... rakip güçlüyse bu oranları düşük olarak ayarlarsınız, rakip zayıfsa yüksek ayarlarsınız. 5311 631 532 424 3232 523 gibi taktikler denenerek belirli ayara bağlı olmayan oranlar ile bulunur. Kadro güçlü ise ve uygun dizilişi sağlarsanız bu oranlar az veya çok gol atmanızı sağlar.
-
Rakibim 4 4 2b paslı oyun oynuyor saha seviyesi 3 hakem full agresif kadro değerlerimiz birbirine çok yakın ben biraz daha üst seviyeyimdir en fazla sizce ne oynatmalıyım ve değerleri kaç aralığında olmalı ? @CnytAkn Şampiyonluk için çok kritik bir maç olucak kesinlikle almam lazım. Şimdiden teşekkür ederim
-
@fatihterimvevo Kadron hakkında bilgi verir misin geniş bir kadro mu, yoksa tek dizilişe mi uygun güçlü yönü neresi kadronun , aynı şekilde rakip in kadrosunda zayıf ve güçlü yerler
-
@cnytakn hocam kadro genişliğim her taktiğe uygun oyuncularım 100-110 arasında değişiyor rakibim %80 4 4 2 oynıcak
-
@fatihterimvevo Maç evinde mi , rakip i casusla kamp atıp atmayacağından haberin olsun
-
@cnytakn kamp atıcak rakibin sahası seviye 3 hakem agresif kadro değerleri benim bir tık iyi kadrom her şekle giriyor hocam son4 saat
-
@fatihterimvevo 451 kgv kullan deplasmanda sın. mevkiler sabit olsun hepsi 40,60 arası tut sayıları. kamp at ️
-
Belçika'yı hangi diziliş ve taktiklerle oynatmaliyim yardımcı olursanız sevinirim.
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@fatihterimvevo 451 kgv kullan deplasmanda sın. mevkiler sabit olsun hepsi 40,60 arası tut sayıları. kamp at ️
Hocam bana da yardımcı olursanız sevinirim. Rakibim Milan saha seviyesi 2 kadro değeri benden yaklaşık 50 milyon daha fazla. 433 b kanatları kullan oynuyor. Ben ise Roma’yım. Normal taktiğim 433 b paslı oyun. Sizce deplasmanda olduğum in farklı bir taktikle mi çıkayım yoksa buna devam mı edeyim ? Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
-
@CnytAkn maç 1 1 bitti işimi gördü diyebilirim. Bugün de benden daha güçsüz biriyle deplasmanda oynayacağım rakibim kamp basabilir sahası level 3 gözüküyor hakem mavi
-
@sinyormancini47 4 5 1 çık bence dostum
-
Arkadaşlar kadrom bu şekilde, siz bu kadroya nasıl bir taktik önerirsiniz. Ben 4-3-3b, kk, sadece hücum, forveti destekle, bekler ileri agresif 70-75-75(hakeme göre), alan markajı, ofsayt tuzağı kapalı oynuyorum ama bu taktik genelde daha kaliteli takımlarda işe yarıyor. Bota 1 golü zar zor atıyor takım. Genel hücum tarzı bir taktiğiniz var mı?
-
@fealtomyfeel 433 taktigini mevkilerini sabit birakip 60-70-70 ile kullanmani oneririm.