[Turnuva] The Eagles Cup 2017
- 
TÜRK ekibi olarak bizimle birlikte eagless cup ta mücadele eden diğer Türk ekiplerine başarılar. 
- 
TÜRK ekibi olarak bizimle birlikte eagless cup ta mücadele eden diğer Türk ekiplerine başarılar. @sultan-çer Dikkat edin rakip saflardayim   yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz 
- 
@sultan-çer Dikkat edin rakip saflardayim   yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz @sexafonn Sen varsın diye daha az fark atarız gülüm merak etme  
- 
@sexafonn Sen varsın diye daha az fark atarız gülüm merak etme  
- 
@sultan-çer Dikkat edin rakip saflardayim   yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz @sexafonn arda reis cevabı vermiş az fark atariz uzmeyiz seni:) 
- 
@sexafonn arda reis cevabı vermiş az fark atariz uzmeyiz seni:) @sultan-çer ben sizi yenerim sizde ekibimi yenebilirseniz yenersiniz  
- 
@sultan-çer ben sizi yenerim sizde ekibimi yenebilirseniz yenersiniz  @sexafonn hodri meydan diyorsun yani  dua et eslesmeyelim dua et eslesmeyelim 
- 
@sexafonn hodri meydan diyorsun yani  dua et eslesmeyelim dua et eslesmeyelim @sultan-çer Dostluk kazansin   
- 
Bütün ekiplerimize başarılar    
- 
Round 1 The Eagles Cup 2018 
 One Piece'ye karşı Savaş kadromuzTurnuvaya katılan Ekiplerimize TÜRK ekibi olarak başarılar Dileriz. G1  @sabit-mamedov @sabit-mamedov
 G3 @F-S-M-0-13 @F-S-M-0-13 PM PM
 G5 @numanvural @numanvural
 G7 @Kaiser-Brian-Clough @Kaiser-Brian-Clough
 G9 @sistematikci @sistematikci
- 
Round 1 The Eagles Cup 2018 Spartacus Legends Spartacus Legends Team of Leaders Team of Leaders G1  @osmancandar (C) @osmancandar (C)
 G3 @tayfun_o7 @tayfun_o7
 G5 @Emre Cicibas @Emre Cicibas
 G7 @Bayram Karakuş @Bayram Karakuş
 G9 @Sosyokrat (PM) @Sosyokrat (PM)Turnuvaya katılan tüm ekiplere başarılar dileriz..!  
- 
Round 1 The Eagles Cup 2018 Spartacus Legends Spartacus Legends Team of Leaders Team of Leaders G1  @osmancandar (C) @osmancandar (C)
 G3 @tayfun_o7 @tayfun_o7
 G9 @Sosyokrat (PM) @Sosyokrat (PM)Turnuvaya katılan tüm ekiplere başarılar dileriz..!  @sosyokrat said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017: Round 1 The Eagles Cup 2018 Spartacus Legends Spartacus Legends Team of Leaders Team of Leaders G1  @osmancandar (C) @osmancandar (C)
 G3 @tayfun_o7 @tayfun_o7
 G9 @Sosyokrat (PM) @Sosyokrat (PM)Turnuvaya katılan tüm ekiplere başarılar dileriz..!  Ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Rakip bildiğim kadarıyla dişli bi rakip, savaş zorlu geçecek gibi. İnş. birlikte üstesinden geleceğiz 
- 
@ayrın-men eski hesabın sanırim savaşda yer aldı senin.. 
- 
 diğer türk ekipleri ne yaptı acaba ? turu geçen ekiplerimizi ve ekip arkadaşlarımı cani gönülden kutluyorum 
- 
 diğer türk ekipleri ne yaptı acaba ? turu geçen ekiplerimizi ve ekip arkadaşlarımı cani gönülden kutluyorum @osmancandar biz elendik malum olaylardan dolayı ... 
- 
 diğer türk ekipleri ne yaptı acaba ? turu geçen ekiplerimizi ve ekip arkadaşlarımı cani gönülden kutluyorum @osmancandar Tebrikler 
- 
Mücadele eden ekip arkadaşlarımı kutluyorum.   @osmancandar @tayfun_o7 @Sosyokrat @Bayram-Karakuş @Emre-Cicibas @osmancandar @tayfun_o7 @Sosyokrat @Bayram-Karakuş @Emre-CicibasBu turnuva hiç şüphesiz çok iyi ve gösterişli olacak. Öncelikle kendi ekibim Team of Leader's   ve üst tura çıkmaya hak kazanan tüm ekiplere başarılar diliyorum. ve üst tura çıkmaya hak kazanan tüm ekiplere başarılar diliyorum.Üst turda görüşmek üzere... 
- 
@osmancandar biz elendik malum olaylardan dolayı ... @ayrinmenn durumu izah edin isterseniz belki bu tur için şans verirler @gs_metecan said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017: @osmancandar Tebrikler teşekkürler metecan 
- 
@ayrinmenn durumu izah edin isterseniz belki bu tur için şans verirler @gs_metecan said in [Turnuva] The Eagles Cup 2017: @osmancandar Tebrikler teşekkürler metecan @osmancandar kimseye minnet etmeye gerek yok  Wcc var orada deneriz şansımızı  
- 
@osmancandar kimseye minnet etmeye gerek yok  Wcc var orada deneriz şansımızı  @ayrinmenn peki kardeşim sen bilirsin ben varsa öyle bir imkan kullanın isterim yenilenlerde şans istiyor siz neden istemeyesinizki diye düşündüm sağlık olsun wcc de görüşürüz o zaman