Ranking Krajowy?
-
@Dovco_HandF przecież to raczej nic nie da.nie mam screnna z ostatniego rankingu,zanim zacząłem Sebię grać.
-
@huzar-shakir Skąd wiesz czy coś da, czy nie, skoro nie założyliśmy sprawy? Każdy raport jest rozpatrywany i zostają wszczęte takie czy inne kroki, żeby sprawę rozwiązać :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dobrze Panie.Chodzi o to,że nie mam screen z przed rozpoczęcia serbskiej ,którą zresztą kończę dziś.Ale mogę screena zrobic po nowym rankingu:D
-
@huzar-shakir said in Ranking Krajowy?:
Nie jesteś chyba jedyny,któremu punkty uciekły.Policzyłem,że na ten moment mam 2800 mniej niz powinno być.Dlaczego?Nie mam pojęcia.
No ale przecież jakoś policzyłeś, ze ci 2800 punktów brakuje w rankingu bez tego screena? Wszystko przecież masz w historii występów - jak to ci się nie zgadza z rankingiem, wystarczy to pokazać, prawda?
-
@Dovco_HandF Miałem 63 tysie z małym hakiem.obecnie 59643
-
czyli jeszcze więcej pkt przepadło.
-
@huzar-shakir said in Ranking Krajowy?:
@Dovco_HandF Miałem 63 tysie z małym hakiem.obecnie 59643
Za jaki okres miałeś te punkty? Za rok czy za 6 miesięcy?
-
@huzar-shakir
Punkty do rankingu menadżera z ostatnich 180 dni są liczone w 100%.
Punkty zdobyte na następne 520 (od 180 aż do 700) dni są liczone mniej, na różnych poziomach procentowych - malejąco, im dłuższy okres, dopóki nie zostaną ostatecznie na poziomie 1% w 720 dniu.
Wszystkie punkty starsze niż 700 dni liczone są 1% dla całości.
Dlatego właśnie ranking menadżerów jest ruchomy i czasem wydaje nam się, że nie wiadomo gdzie gubimy punkty. Dziękuję za uwagę :older_man_tone1:. -
Einstein dzięki:)
Nigdy nie zwracałem uwagi na punkty.Dlaczego są odejmowane.Jedynie na ranking patrzyłem.
-
@Dovco_HandF tego walsnie szukalem dzieki Dovco
-
@huzar-shakir @maloba
Zawsze od usług, panowie :thumbsup_tone1:. -
@Dovco_HandF to ujmowanie punktow jest po to zeby wyrownac szanse tak ? zeby nowy gracz mial szanse dojsc na szczyt ?
-
@maloba Dokładnie tak, inaczej ci co grają długo np. od 10 lat zawsze byliby na szczycie, a tak jest rotacja jak ktoś sobie odpuszcza lub idzie mu gorzej .
-
@Dovco_HandF Powiedz mi o co chodzi z pkt menadzera w przypadku nie wchodzenia do gry , mianowicie kumpel nie wchodzi juz od miesiaca i wszystko mu sie wyzerowalo , stracil ? czy jak wejdzie wroca ?
-
@maloba Pewnie to co mu się należy - to wróci... Nieaktywnym się zeruje zawsze.
-
@maloba Zgadza sie, powinno wszystko wrocic. Punkty znikaja z takiego powodu iz nie ma sensu trzymac w rankingu graczy ktorzy i tak nie graja. W to miejsce w rankingu przeskocza gracze, ktorzy sa aktywni. Ale jesli ktos powraca do gry to wszystkie punkty powinny wrocic po pierwszej symulacji.
-
A co do Przemka to ja tak rzucalem okiem od czasu do czasu na czolowa 10 w Polsce i faktycznie nic ostatnio nie przeskoczyles do przodu. Caly czas sie osuwasz w dol. Chyba faktycznie Ci nie dodalo punktow...
-
@Michal_ACM
że spadłem w dół to mnie nie dziwi, bo na początku mi wersja 3.0 nie przypadła do gustu miałem słabe wyniki a i dużo czasu zostawiałem główne konto wolne....no ale nie byłem w tym sam przecież nikt nie notował od razu takich wyników punktowych jak na starej wersji.
Ale ta przepaść jest ogromna ile ja już mam straty 20 tys do lidera polskiego rankingu.....wiem że się usuwają pkt od końca ale ten najważniejszy okres gdzie do rankingu wlicza się 100 % uzyskanych pkt za ligę to teraz w moim przypadku głównie ligi z okresu gdzie zbierałem pkt do Mistrzostw Świata. Usuwają mi się słabsze wyniki. Druga sprawa że spadłem w rankingu jeszcze bardziej jak zacząłem właśnie notować dobre wyniki na nowej wersji ..... -
@Przemek-Kaszti Teraz więcej menadżerów punktuje niż wcześniej. Wziąłeś to pod uwagę? Praktycznie to... wszyscy, a wcześniej nieliczna tylko grupa posiadająca bilety .
-
Jakbym w ogole nie gral przez pol roku to moze i by do mojego poziomu sie pkt zblizyli...ale tak nie bylo