🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@dovco_handf
Mi się wydaje, że jak będzie grał za niego Jan Bednarek to poradzi sobie i aż tak nie odczujemy braku Kamila. -
Coraz bliżej Mistrzostwa Świata
Ranking przed Mistrzostwami Świata
Przypomnienie bramek z eliminacji MŚ (graficznie)
-
Jeden zawodnik ( czyt.Glik) wypada ze składu i już panika kto go zastąpi. Niestety świadczy to tylko o tym jak jesteśmy "ubodzy" piłkarsko. Obce są nam niestety kłopoty bogactwa ,jakie ma dla przykładu selekcjoner Niemiec , który mógł pozwolić sobie na pozostawienie w domu zdobywcy tytułu najlepszego młodego zawodnika w Premier League ,czyli Leroya Sane .
-
Dobry wynik i świetna gra w I połowie Polaków wg mnie
-
@dovco_handf
Jak dla mnie jest jeszcze sporo mankamentów do poprawy przed MŚ 18. -
-
@mihau1878
Wyczuwam szybką zmianę trenera po nieudanych eliminacjach do Euro 2020. Choć chciałbym się mylić. -
@byku-duma-warmii said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@mihau1878
Wyczuwam szybką zmianę trenera po nieudanych eliminacjach do Euro 2020. Choć chciałbym się mylić.Byku więcej optymizmu. Moim zdaniem Brzęczek ma cechy by prowadzić kadrę. Pytanie tylko czy nie jest to za wcześnie? Został rzucony na głęboką wodę i z małym doświadczeniem będzie mu ciężko, ale stal hartuje się w wysokich temperaturach.
-
Taka zaskakująca, podkręcona piłka z dystansu Bońka. Pójdzie piłka pod lub nad poprzeczką. Zobaczymy.
-
@stefan-joptwojmać
Może masz rację, ale po tym jak presji na wynik na MŚ nie wytrzymał Nawałka, to nie wiem czy jakikolwiek trener z polskiej ligi wytrzyma taką presję. -
A Zidane i Wenger byli do wzięcia
-
@toomanyways
Reprezentacja Kataru namawia Zidana do objęcia posady selekcjonera ich kraju do czasu MŚ 2022. -
Łukasz Piszczek zrezygnował z gry w reprezentacji Polski - ogłosił zawodnik na swoim profilu na Facebooku. Piszczek wystąpił w 65 spotkaniach reprezentacji Polski, w których strzelił 3 bramki. Zadebiutował w kadrze 3 lutego 2007 roku w wygranym 4-0 towarzyskim spotkaniu z Estonią. Znalazł się w kadrze na mistrzostwa Europy w 2008, 2012 i 2016 roku, a także mistrzostwa świata w 2018 roku.
-
@pawelzylicz Szkoda, jeszcze ze 2 lata mógł spokojnie grać w kadrze
-
-
@suchy998
A za co miał go powołać , za siedzenie na trybunach ? -
Niezła ekipa . Zobaczymy, co pokażą.