OSM Taktikleri
-
@agumbagu dün benim takımım evertondu 295 mdi manchester citynin kadro değeri 369 mdi kendi evindeydim 4-5-1 kgv çıktım çizgi taktiklerinde herkes yerli yerinde mücadele normal çıktım alan markajı ofsayt yok 51 19 49 çıktım 2-0 kazandım tutar mı tutmaz mı bilmem ama taktik arada 200 m fark var senin defansif çıkman lazım direnmesi lazım takımının mecburen
-
@agumbagu ozaman bence 4-5-1 4-2-3-1 5-4-1 çizgi taktikleri herkes yerinde markaj alan ofsayt yok mücadeleme hakeme göre evindeysen 50-30-50 deplasmandaysan 50-20-50 yapabilirsin ama bilmiyorum sen bu konudaki cnytakn olan moderatörün cevabınada bak derim.
-
patronlar 433A taktiğiyle %90 galibiyet oranında oynuyorum. Ancak çare bulamadığım bir şey var. Rekabeti düşük liglerde yarıştığım tek rakip olduğunda iş averaja kalıyor. Bu şekilde 2 veya 3 şampiyonluk kaybettim. zaten toplamda 5 şampiyonluk kaybettim. sorum şudur: Full averaj toplayabileceğim destroyer bir taktiğe ihtiyacım var. Kadro değerim diğerlerini ezecek güçte. şimdiden teşekkür ederim
-
4-2-4 veya 3-4-3 taktikleri hangi alt taktiklere ihtiyaç duyar? yardımcı olabilecek var mıdır?
-
Merhaba arkadaşlar zayıf takımlar için oranlar sizce ne olmalı ?
-
@gamerdoge
teşekkür ederim geri dönüş yapıcam -
@GamerDoge Kardeşim şimdi ben leicester cityim chealsea ile maçım var bantlar ise 60 59 65 ideal mi yoksa düşüreyim mi ?
-
5-3-2 ve 5-3-1-1 taktikleri arasında nasıl bir fark var bilginiz var mı?
-
Merhaba @karasuvari1453
451 40 60 bandinda bir taktik yapabilirsiniz 433 e karsi etkili olacaktir.
-
@besırarslan 433 b Kanatları Kullan
-
@besırarslan Evindeyse 433 b kanat deplasmanda isen 4231 kgv hakeme göre sertlik