MPG 2018
-
14/17
-
@krystian16061994 na razie wygl膮da to ca艂kiem dobrze
-
@huzar-shakir
Najgorsze mo偶e by膰 jak fortuna albo taktyka przestan膮 sprzyja膰. -
@byku-duma-warmii na razie tak si臋 nie dzieje i jak to si臋 m贸wi- szcz臋艣cie sprzyja lepszym ,AG jest najlepsze w tym roku.
-
MPG 2018 R7 PE vs H_PL 14/17 Kolejka
-
Kompletnie spier*oli艂em t膮 bitw臋
-
MPG 2018 - 7 kolejka: Polish Legends vs Aleja Gwiazd 14/17
*PL kara za rozegrany sparing z przeciwnikiem -
15/17 Puchar
-
@didierluk
Wtedy dopiero b臋dzie ciekawa sytuacja -
Wtedy stworzymy ma艂膮 tabelk臋, ale z tego co widz臋 to PL zostanie mistrzem:)
-
@stefan-joptwojma膰 said in MPG 2018:
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@stefan-joptwojma膰 wszystko jasne.medal nie dla H_PL Trudno ,zgarniemy wszystko w MPP i MP
Je偶eli wygra Husaria, Spartacus i Aleja Gwiazd to wtedy Aleja Gwiazd zostanie Mistrzem Polski. W ka偶dym innym przypadku tytu艂 w臋druje do Polish Legend.
Z tego by wynika艂o 偶e powinni艣my zaj膮膰 3 miejsce bo Hussaria i Spartacus raczej nie wygraj膮. To jak to jest przy r贸wnej liczbie punkt贸w, decyduj膮 starcia bezpo艣rednie czy bilans punkt贸w bo ju偶 nie wiem ?
-
@marcin657827
Ma艂a tabelka, a jak tam jest r贸wna ilo艣膰 punkt贸w to bezpo艣rednie starcie si臋 liczy. -
@stefan-joptwojma膰 czyli wszystko jasne szkoda bo my艣la艂em 偶e licz膮 si臋 bezpo艣rednie starcia a tak nawet podium nie b臋dzie w przypadku zwyci臋skiej bitwy
-
@stefan-joptwojma膰
Chodzi艂o mi o to, 偶e jak w ma艂ej tabelce b臋d膮 dru偶yny, kt贸re b臋d膮 mia艂y tak膮 sam膮 ilo艣膰 punkt贸w. A wiem, 偶e w tym roku to bardzo prawdopodobne, wtedy patrzy si臋 na bezpo艣rednie starcie tych dru偶yn, kt贸re maj膮 tak膮 sam膮 ilo艣膰 punkt贸w w ma艂ej tabelce. -
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
@stefan-joptwojma膰
Chodzi艂o mi o to, 偶e jak w ma艂ej tabelce b臋d膮 dru偶yny, kt贸re b臋d膮 mia艂y tak膮 sam膮 ilo艣膰 punkt贸w. A wiem, 偶e w tym roku to bardzo prawdopodobne, wtedy patrzy si臋 na bezpo艣rednie starcie tych dru偶yn, kt贸re maj膮 tak膮 sam膮 ilo艣膰 punkt贸w w ma艂ej tabelce.to ja pokr臋ci艂em sorka, nie to napisa艂em co my艣la艂em:P
-
Czy wszystkie bitwy ko艅cz膮 si臋 dzi艣?