Pomoc OSM 🤔
-
@suchy998
U mnie również normalnie widać, spróbuj może jeszcze raz go wrzucić -
@mihau1878 to czemu ja sam go nie widzę
Wyloguj sié bezpośrednio z forum i zaloguj ponownie. Zwykle pomaga
-
@dovco_handf zrobiłem i nic
-
@suchy998 Dziwne. Wyloguj się z forum i z gry w jednym czasie w takim razie. Ja u siebie zmieniłem i po przelogowaniu zagrało wszystko.
-
@dovco_handf said in Pomoc OSM:
@suchy998 Dziwne. Wyloguj się z forum i z gry w jednym czasie w takim razie. Ja u siebie zmieniłem i po przelogowaniu zagrało wszystko.
Nadal nic
-
dobra już temat zamkniety
-
@suchy998 Co się stało i jak?
-
@suchy998 Co się stało i jak?
@suchy998 wytrzezwiał po weekendzie i wszystko już widzi jak należy
-
Rozumiem że RODO ale na innych stronach wystarczyło raz zatwierdzić i znikało, a tutaj trzeba przed każdym logowaniem. Zawsze już tak będzie? troche irytujące jest klikanie tego. Mam tak na dwóch komputerach w różnych sieciach, więc raczej nie kwestia cookies czy coś. Wystarczyłoby dodać jakieś zdanie że logowanie do serwisu oznacza wyrażenie zgody itp
-
@didierluk
Wygląda na to, że na razie trzeba będzie przy każdym logowaniu to akceptować. Jak na razie nic nie wiadomo na ten temat, by miało się to zmienić. -
@byku-duma-warmii said in Pomoc OSM:
@didierluk
Wygląda na to, że na razie trzeba będzie przy każdym logowaniu to akceptować. Jak na razie nic nie wiadomo na ten temat, by miało się to zmienić.Dopóki jednak nie wyczyścisz danych przeglądania itd. logujesz się normalnie.
-
@Dovco_HandF @mihau1878 Chciałbym się dowiedzieć na temat powiadomień w aplikacjach na telefon.
Dostaje wiadomości od graczy z Polish Eagles oraz Polish Eagles Academy oraz jeszcze z mniej znanych grup czy da się z tym czymś zrobić.
Mi i wielu graczom Polish Eagles oraz Polish Eagles Academy utrudnia brak powiadomień w aplikacji komunikację oraz grę w ligach OSM.
Nie wiem czy inni gracze się do tego apelu się przyłączą, ale dobrze by było gdyby informatycy się tym zajęli -
@huzar-shakir
Teraz chyba każdy teraz tak ma, że powiadomienia przychodzą bez dźwięku. -
Ja na nowym smartfonie mam za każdym razem dźwięk powiadomień o wydarzeniach w OSM. Może więc chodzi tu o wymagania sprzętowe? Nie każdy laptop też jest w stanie udźwignąć grafikę OSM.
-
@dovco_handf kilkanaście dni temu miałem dźwięk ,może wróci
-
@huzar-shakir Ten dźwięk powiadomień irytuje moją kobietę
-
@huzar-shakir Ten dźwięk powiadomień irytuje moją kobietę
Może twoja Pani sądzi że OSM jest ważniejszy od niej ???
-
@huzar-shakir said in Pomoc OSM:
Bez wątpienia tak sądzi... i ma rację .