MPG 2018
-
6 monet dostałem za osiągnięcie celu,podwójną koronę króla strzelców, podwójnego najlepszego asystenta ,punktację kanadyjską żyć nie umierać
-
@mihau1878 & @damiś27 nie trzeba nawet długo się zastanawiać nad MVP bitwy , zostaje nim @tristan1982 ,który przeszedł po nas niczym słoń po mrówce niszcząc wszystko co ma po drodze .świetna robota . Twoi koledzy z grupy nie byli aż tak wymagający, akurat nie dla mnie (mimo szacunku do nich ) .
-
@casual1948 said in MPG 2018:
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@toomanyways nauczyliście kolegę @casual1948 języka polskiego ? pytam bo sobie vampirek lajkuje posty ... chyba z nudów
Google translate, still useful, even with so much comic errors of translation. I'm always reading your acidic comments, with pleasure
comentarii acide? haha, bine: D ... Pot, de asemenea, traduce prietenul meu, uneori voi merge la unchiul Google
-
MPG 2018 - Polish Legends vs Aleja Gwiazd 17/17
Jest zwycięstwo a więc udało się przerwać serię porażek i mimo że kończymy ostatecznie poza podium to te mistrzostwa były dla nas bardzo udane Ograliśmy przecież mistrzów tegorocznych MPG. Dzięki chłopaki @Byku-Duma-Warmii @Mati-Colchoner @jepsztel @Szeregowiec za walkę i gratuluję tytułu mistrzowskiego -
@toomanyways nauczyliście kolegę @casual1948 języka polskiego ? pytam bo sobie vampirek lajkuje posty ... chyba z nudów
Google translate, still useful, even with so much comic errors of translation. I'm always reading your acidic comments, with pleasure
comentarii acide? haha, bine: D ... Pot, de asemenea, traduce prietenul meu, uneori voi merge la unchiul Google
Haha x2 znowu, zaskoczyłeś mnie przyjemny. Nawet i przecinki są poprawnie umieszczone.
-
Haha x2 znowu, zaskoczyłeś mnie przyjemny. Nawet i przecinki są poprawnie umieszczone.
Czasem mi się uda rozbawić publiczność
-
Wszyscy wie!
-
@marcin657827
Dzięki Marcin, fajna dość wyrównana bitwa o wyniku której decydowały małe detale, które zazwyczaj były po waszej stronie. Gratki zwycięstwa z nami -
Jaki ostatecznie jest wynik PE vs Husarya_PL?
-
-
@mihau1878 Musisz zmienić są 2 osoby na miejscu 5
-
@mihau1878 Teraz potwierdzam
-
MPG 2018 R7 PE vs H_PL
-
Aby rozwiać wszelkie wątpliwości dotyczące małej tabelki. W małej tabelce zostały uwzględnione bitwy tylko i wyłącznie zainteresowanych drużyn na podstawie BEZPOŚREDNICH STARĆ. Jeżeli dalej jakieś grupy mają tyle samo punktów następnym kryterium są małe punkty. Gratuluję grupie Polish Legends Mistrzostwa Polski Grup 2018! MVP bitew udostępnię jak będę miał wszystkie potwierdzenia.
-
Chciałem podziękować naszym rywalom za walkę @mihau1878 @huzar-shakir @borynos @radek12_19
Cieszę się że kolejny raz wygraliśmy i dziękuję za dobrą grę @tristan1982 @martin343 @FORMOZAW naszej bitwie Polish Eagles - Husarya_PL był łatwy wybór MVP
W bitwie Polish Eagles - Husarya_PL MVP został @tristan1982 wygrał ligę (ze sporą przewagą) zdobył najwięcej punktów z rywalem oraz wygrał puchar. -
Final progres PL vs AG
-
Chciałem podziękować naszym rywalom za walkę @mihau1878 @huzar-shakir @borynos @radek12_19
Cieszę się że kolejny raz wygraliśmy i dziękuję za dobrą grę @tristan1982 @martin343 @FORMOZAW naszej bitwie Polish Eagles - Husarya_PL był łatwy wybór MVP
W bitwie Polish Eagles - Husarya_PL MVP został @tristan1982 wygrał ligę (ze sporą przewagą) zdobył najwięcej punktów z rywalem oraz wygrał puchar.Gratuluję zwycięstwa
-
No nie. Jak czwarci???