ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
ekibinizi bir şekilde alacağınıza olan inancım tam çünkü an itibariyle ekibe girenlerin yüzde 60'ı daha yeni açılmış hesaplar geri kalan kısmıda 3 5 kişi yabancı davet edilmiş her şeyi iyi bir şekilde planlamış bunu yapan emek hırsızı destek ekibi geç olmadan görüp mutlaka müdahele etmek zorunda aksi takdirde oyuna gölge düşecektir ben her gün ekibime biri girip ekibimi boşaltacak düşüncesi ile bu oyunu oynamaktan zevk almam benim gibi düşünen bir çok kişi vardır tr.support olaya bir an önce açıklık getirin mağduriyetleri giderin sizden temennimiz bu yönde iyi forumlar
-
@mrtgll33 @osmancandar @RiddLee @ofmanager_
Eyvallah arkadaşlar
-
Yanımızda olan daha doğrusu haklının yanında olan herkese teşekkür ederim
-
Geçmiş olsun. Kesinlikle bizim de kabul etmediğimiz bir durum. Daha geç olmadan yetkililerden yardımcı olunmasını bekliyoruz.
-
@YusuF-ÇİRCİ @ceyhunoz86 kardeşim çok geçmiş olsun. bu zamana kadar ülkemizi en iyi şekilde ve en iyi yerlerde temsil eden sayılı ekiplerden biridir Galatasaray Sk.. umarım ki destek ekiplerimiz en kısa zamanda yardımcı olurlar ve ekibinize geri kavuşursunuz. ✯RED DEVILS✯ olarak arkanızdayız.
-
Öncelikle bu vahim olayda ekipleri ellerinden gayrı meşru yollarla alındığı bariz ortada olan tüm Galatasaray SK üyelerine kendim ve ekibim adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah en kısa sürede ekibinizi geri alıp bu camiada olması gereken yerde olması gerektiği konumda tekrar olursunuz. Sevgili Galatasaray SK üyeleri; bu konuda TÜRK ekibi olarak elimizden geldiğince her türlü desteği vermeye ve yardıma hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Asla yalnız değilsiniz. Bugün hepimiz Galatasaray SK üyesiyiz.
#Galatasaray SK -
This post is deleted!
-
@yusuf-çi̇rci̇ hayırlı geceler yusuf kardeşim çok gecmiş olsun başınıza gelen bu talihsiz olaydan dolayı Akıncılar Birliği Ekibi Olarak çok üzüldüğümüzü belirtmek ve herzaman yanınızda neye ihtiyacınız varsa destek olmaya hazır olduğumuzu belirtmek istedik herzaman yanınızdayız umarım Galatasaray SK Ekibi Tekrardan gercek sahiplerine geri döner Saygılar.
-
Merhaba arkadaşlar Galatasaray SK Ekibini heckleyip ele geçiren şahsa baktım ekibin ismini=GENÇ FENERBAHÇELİLER olarak degiştirmiş
-
-
Fanatik bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray SK ekibine bu yaşadığı talihsizlikten ötürü geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum , inşallah ekibinizi geri alırsınız .
Diğer bir taraftan bu forumda tartışmayı fitilleyen , alevlendiren , milleti birbirine düşürmeye çalışan insanlar var , epeydir oyuna girmiyorum ama gördüğüm kadarıyla osmancandar , Bayram Karakuş gibi bazı insanlar yine ortalığı karıştırmış . Biz bu oyunda huzur istiyoruz , lütfen ne derdiniz varsa özelden halledin . Forumlarda milleti galeyana getirmekten vazgeçin . Herkese iyi günler .
-
@rvp1228 yine ortalığı karıştırmış derken ne zaman ortalığı karıştırdığımı gördünde densiz densiz hadsiz hadsiz konuşuyorsun amacını az çok tahmin edebiliyorum kışkırtıp ceza almamı bekliyorsun ama seninde ban alman olası insanları tahrik ediyorsun abilerinden hiç öğrenmemişsin sor bu platform dışında nasıl organize olduklarını öğren ona göre hareket et onlar ustalar bu konuda insanları örgütleyip foruma salmayı zamanındada yaşadık halende devam ediyorlar bir geriye doğru bak olaylara hiç müdahil oluyorlarmı biraz onlar gbi düşün yahu
-
@RvP1228 Lütfen forumlar da kışkırtan ve saldırgan içerikli mesajlar atmayın.Bu tür durumlar Osm de görmek istemediğimiz şeyler.
-
Galatasaray SK ekibine SEVDAMIZ FUTBOL ekibi adına geçmiş olsun diliyorum. Türkiye adını üstlerde andırdığı için teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda Türkiyeyi ekibinizi geri alarak üst sıralarda temsil edersiniz.
-
"Zalime baş eğersen zulüm daha çok olur, Hakkın ile birlikte şerefin de yok olur"
Hz. Ali (r.a.) -
@rvp1228 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Fanatik bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray SK ekibine bu yaşadığı talihsizlikten ötürü geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum , inşallah ekibinizi geri alırsınız .
Diğer bir taraftan bu forumda tartışmayı fitilleyen , alevlendiren , milleti birbirine düşürmeye çalışan insanlar var , epeydir oyuna girmiyorum ama gördüğüm kadarıyla osmancandar , Bayram Karakuş gibi bazı insanlar yine ortalığı karıştırmış . Biz bu oyunda huzur istiyoruz , lütfen ne derdiniz varsa özelden halledin . Forumlarda milleti galeyana getirmekten vazgeçin . Herkese iyi günler .
@hustundel @GalipCaliskan1907 @SpecialOne
Ortalıkta bir durum yokken bu menajerin yaptığı nedir. Lütfen kendisine gerekeni yapın. Ne yapmaya çalışıyor, anlam veremiyorum açıkçacı. Ben ne yapmışım da bu paylaşımıyla bana ithamda bulunup üzerime iftira atıp, provake edip, sinirlerimi bozup, forum kurallarını ihlal edecek paylaşımda bulunmamı amaçlayan bu yazıyı paylaşıyor ki.
-
Hakkın yanında olan herkese hayırlı akşamlar.
Yaklaşık 4 gündür ekibimizi yasa dışı yollarla alan şahısa herhangi bir müdahalede bulunulmaması beni ve ekibimi büyük hayal kırıklığına uğrattı.
Turkiyenin en yetkili kişisi @hustundel yetkili staff sportlar konuyla ilgili maillere bakmazken forumda bazı kişiler kendince birilerini tahrik etmeye devam ediyor
Doğrusu bu durumu anlamakta zorluk çekiyorum hem ekibim hem hesabım çalınması bazı arkadaşlara sanırım hala şaka geliyor
Bugün bize gelen umarım sizlerin başına gelmezÇünkü 72 saat olmasına rağmen 20 ye yakın maillerimize ne olumlu ne olumsuz bir geri dönüş olmadı
Destek mesajı atan herkese teşekkürler
-
@suçlusun11 Haklısın kardeşim yazılanları okudumda böyle bir durum karşısında hala müdahile etmemeleri Akıncılar Birliği Ekibi olarak açıkcası bizleri de rahatsız ve tedirgin ediyor bir an önce önlem alınması gerekli yaptıkları cezasız kalmamalı.