OSM Taktikleri
-
Oyuncu satmada şans faktörü dışında kullandığınız totemleri-ipuçlarınız nelerdir ? @CnytAkn
-
Rakibim 442 kaleyi vur oynuyor 433 oynamayı düşünüyorum
-
@şehitlerr-ölmezz gollü geçecektir. defansına güveniyor isen gidebilirsin
-
@mehmet-reşat-nayır beraber bitti
-
Bilgisayara karşı nasıl oynayayım benden 250 m daha iyi bir takım
-
@şehitlerr-ölmezz Merhaba forumları flood yapmadan kullanın.Flood yapmak yasaktır.
-
Daha yeni yazdım ya
-
@şehitlerr-ölmezz üst üste yazdın ya
-
@eren-erulutekin said in OSM Taktikleri:
Oyuncu satmada şans faktörü dışında kullandığınız totemleri-ipuçlarınız nelerdir ? @CnytAkn
Sabır.
-
Merhaba ben evim de newcastle united'im.Rakip M.City.370 M kadrom var.Onun 500.As oyuncuları 100 ve orta sahası çok dominant cift yönlü oyunculardan kurulu (vidal,david silva,bruyne,rakitic).4-4-2b kk mevkiler sabit,85-70-85,alan savunması,sertlik normal oynuyor.Ben 4-5-1 oynayamam orta sahalarım kırmızı kartlı.5-3-2 kontra atak ile çıkarsam 6 tane ispanyol oyuncuyla ve ortalama bir orta saha sağlam bir defans ve sağlam bir forvet ile cıkmıs olacagım.Orta sahalar geride digerleri sabit mevki 80-40-80 oynatmayı düşünüyorum.Sizce başarılı olur muyum?
Saham level 2,10 maclık galibiyet serim var (2.maçta dep de Manuya yenildim) ve liderim.Takımımda 7 ispanyol var 6 tanesi ile sahaya cıkacagım.Rakibin galibiyet serisi 2,yenilmezlik serisi 9 ligde benden 6 puan geride 6.sırada.
Yardımcı olur musunuz?Farklı taktikler denemeli miyim? -
Rakibim 4-3-3 A Pas Oyunu oynuyor. Ortalama oyuncu gücünde 5M kadar daha iyi kadroya sahibim kupa maçı hangi diziliş ile çıkmamı önerirsiniz.
-
4231 ve 451 taktiklerinde pas oyunu uyum gösteriyor mu acaba?
-
@eren-erulutekin ben kullanıyorum 79 bst ile fakat kendine denk ve zayıf takımlara karşı yarıyor
-
4-4-2 A İçin en ideal taktik nedir rakibin senden güçsüz ise
-
@maniactexas 433B oyna kardeşim
-
4-4-2a antisi demiyorum kardeşim 4-4-2a için en uygun taktik diyorum
-
@maniactexas kk ile oynuyorum arasıra, mevkiiler sabit defans bekleri ileri baski tempo 60 80 arası still 40 60 arası süpriz sonuclar alıyordum 3 5 farkla
-
Oyunda 13. haftada 60milyona adam satışı var mıdır? ben en fazla 40m gördüm şu an ligin bu bölümünde
-
@eren-erulutekin bu tamamen şans işi, şu an elimde yaklaşık 80m para var.