Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja
-
Wszelkie posty nie na temat w wątku Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - zapisy będą usuwane przez Moderatorów Forum. Ten i tylko ten wątek służy do wymiany zdań, dyskusji, komentarzy, etc. Prosimy zachować ład i porządek, to wszystko zostanie sprawnie i ładnie przeprowadzone.
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - zapisy:
Książę z Bajki nie zagra w tej edycji IMP. Gdy poszło mu słabo olał pozostałych kolegów z grupy i po prostu był nieaktywny przez co rywalizacja fair play została zachwiana:
-
@książę-z-bajki said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - zapisy:
No nic trudno, dzięki bardzo.
Pozdrawiam. -
No szkoda. Zupełnie wyleciało mi to z głowy.
-
@toomanyways W sensie, że Książę ci wyleciał z głowy?
-
Pisałem do wszystkich na grupie na Mesku i w ogóle zapomniałem że był na czarnej liście IMP.
-
@stefan-joptwojmać ciekawe ile będzie multi
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
@stb411 zastanawia mnie ile nowych twarzy które się zapisały bądź zostały przez innych zapisane dograją do końca 1 rundy ... niektórzy podzielą pewnie los księciunia.
Im wiecej bedzie ogorasow tym lepiej , bedzie kogo oprawiac
-
@Dovco_HandF kiedy odbędzie się losowanie grup MP i na jaką datę przewidywany jest start imprezy?
-
@huzar-shakir ja bym mógł już ruszyć w poniedziałek nawet
-
Ja proponuję od razu szukać chętnych na moderatorów lig bo będzie to samo co rok temu
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
@suchy998 najpierw niech władza rządząca ogłosi start MP , to jest chyba ważniejsze
Na dniach powstanie odpowiedni termin. Już teraz mogę powiedzieć, że start odbędzie się w okolicach 20 września.
-
@stefan-joptwojmać dzięki za info .
-
@stefan-joptwojmać dopisz @kret166 do mistrzostw.chłopaczyna powraca po dłuższym czasie do gry i niema jeszcze dojścia do forum.dopiero na dniach może się pojawi i podziękuje za możliwość dopisania go do gry w MP.