Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja
-
@huzar-shakir serio?
-
@huzar-shakir spójrz dokładnie na ten ss i zobacz kto pisał że nie ma slotu wolnego Ty.
-
@daroo933 i co z tego że to ja pisałem. @Stefan-Joptwojmać źle odczytał i wszystko poszło na Ciebie
O mój wolny slot Dariuszu się nie martw.znajdzie się
-
-
Ale macie problemy gorsze niz dzieci w przedszkolu ... Zapisujac sie juz kazdy powinien miec wolny slot bez wzgledu kiedy rusza mp nikt was do zapisow nie zmuszal nie bedziesz mial slotu wtedy gdy rusza twoj problem poprostu nie zagrasz i tyle
-
Ja do nikogo indywidualnie nie skierowalem mojej wypowiedzi poprostu dziwi mnie fakt ze jak ktos sie zapisuje potem ma pretensje ze nie bedzie mial wolnego slotu. Zapisujac sie do takiefo turnieju trzeba miec swiadomosc i przygotowac sobie slot do dyspozycji turnieju na niewazne kiedy. To nie jest w kwestji organizatorów pilnowac 60 osob by mialy slot lecz uczestników nikt nikogo do zapisu nie zmuszal
-
@kret166 u mnie wszystko jest poukładane,niema problemu z wolnymi slotami i będę na spokojnie czekać do startu.gdyby tak nie było to bym zrezygnował dla najważniejszej imprezy w kraju z grania z jakiejś ligi.proste
-
@kret166 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
Spokojnie z Jop juz gadalem dostep do forum mam .
Witamy z powrotem, Mistrzu Ile to razem lig kiedyś zagraliśmy przez lata? Trudno zliczyć
-
@dovco_handf no ty mnie nauczyles grac i wciągnoles w ta gre mozna powiedzieć jestes moim takim idolem i mentorem
-
@dovco_handf no ty mnie nauczyles grac i wciągnoles w ta gre mozna powiedzieć jestes moim takim idolem i mentorem
Dzięki za pamięć i miłe słowo Wszyscy jednak pamiętamy jak biłeś rekord za rekordem w progresach transferowych, jeszcze za czasów "starego forum" .
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
Dzięki za pamięć i miłe słowo Wszyscy jednak pamiętamy jak biłeś rekord za rekordem w progresach transferowych, jeszcze za czasów "starego forum" .
3 tysie zrobić w progresie fantastyczna sprawa i tylko niektórym udawało się do tego wyniku zbliżyć.
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
3 tysie zrobić w progresie fantastyczna sprawa
Pamiętasz jak to siekał jak na zawołanie?
-
@dovco_handf jasne ,na starym forum widziałem taki progresik u @Kret166 z 3 z przodu.
-
@dovco_handf teraz juz sie nie da tak transferowac ?
-
@kret166 Ciężko o taki wynik.2 tysiące progres to już jest niezły wynik.Nie wiem,może my Polacy za mało kupujemy monet skoro o wyższy progres jest tak ciężko? W jednej z bitew dla PE pamiętam zrobiłem kadrę celem chyba 9 o wartości 625 baniek.Wydaje mi się iż w starej poprzedniej niezapomnianej wersji transfwrowało się lepiej.Obecnie zrobić kadrę w okolicach 400 to już coś.
-
@stefan-joptwojmać Witam jest możliwość dołączenia do waszej grupy?