🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@byku-duma-warmii said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@łukasz-wierzbowski
Łukasz źle to wszystko zinterpretowałeś. Robert ciągnął nas za uszy prawie przez całe eliminacje. A na mistrzostwach to ciśnienia nie wytrzymali pomocnicy zauważ jaka była ich gra. Bali się grać, jacyś przestraszeni byli. Nie wiem czemu tak było, ale nie ma co nas porównywać do Kolumbii, bo to inny poziom w porównaniu do naszej kadry. Tak każdy wytrzymał presję u nas niestety nie.Z pewnością masz troche racji, jednak uważam że z pomocników najbardziej zawiódł Krycha, a może gdyby tak powierzyć opaskę kapitana Glikowi albo Szczesnemu? Z pewnością jeden i drugi maja do tego wystarczające doświadczenie i charaktery zobaczymy jak będzie dziś
-
@daroo933 said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@łukasz-wierzbowski no a co wtedy powiesz o Messim i Reprezentacji Argentyny? Słucham 🤨
No więc Darku, podstawowa różnica między nasza reprezentacja a reprezentacja Argentyny jest zasadnicza, oni mimo wszystko obudzili się, fakt w ostatniej chwili ale się obudzili, natomiast nasi niestety ale jakby to powiedzieć przespali te mistrzostwa, co do samego Messiego to przyznaje Ci rację, również nie pokazał nic konkretnego na mundialu, był nieobecny i zdecydowanie bardziej kibicowalem w tej grupie Islandii
-
0:0 w dzisiejszym meczu biorę w ciemno
-
-
@łukasz-wierzbowski
Mi się wydaje, że najbardziej nie zawiódł Grzesiek tylko cała pomoc, a jak dla mnie Zielu, bo wobec niego były oczekiwania były największe, a zagrał każdy widział jak. A co do Grzesia tylko niestety jego błędy były najbardziej widoczne. -
@daroo933
Też liczę na niego. -
@byku-duma-warmii
To może być dobry mecz . -
-
@dovco_handf
Nawet bardzo dobry mecz. Jak na razie mamy bardzo dobry plan na ten mecz i świetnie go realizujemy. -
-
-
@rusewicz
Masz racje, choć moim zdaniem bez sensu Kuba robił ten wślizg i dał podstawy do karnego. Na co niestety sędzia się nabrał. -
Jak dla mnie byliśmy lepsi i to Włosi mieli szczęście, że skończyło się 1:1, a nie 0:2 dla naszych. Brawo Polska Z drużyną trzeba być na dobre i na złe. Mundial nie wyszedł przez błędy w treningu kondycyjnym i eksperymenty z taktyką, co wcale nie znaczy, że mamy słaby zespół. Włosi bali się tego meczu, a my już wiemy dlaczego
-
Mini-shock!
Polska with a doubtful (?) new coach, manages to grab a draw in Italy! -
Z memów po meczu - ten mi się podoba:
To czas Zielińskiego... zarówno w piłce klubowej jak i reprezentacyjnej. Polska od dawna czeka na ofensywnego, bramkostrzelnego rozgrywającego światowej klasy.
No i jest! -
Bez przesady, karny był. Wprawdzie wybił piłkę, ale przez nogi rywala. Kuba niestety w obecnej formie nie nadaję się do kadry..
-
Ładny mecz tylko trochę szkoda mi ostatniej zmiany bo myślałem że może Piątek wejdzie za Kubę. Moglibyśmy wtedy ich jeszcze trochę przycisnąć bo gdyby nie ten fartowny karny to wygralibyśmy na lajcie