OSM Taktikleri
-
Merhaba arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama en yakın burası geldi bana bu sorum için sorum şu : kanat oyuncusunu örneğin ronaldo , neymar bu tarz oyuncuları santraforda oynatırsak oyuncu daha mı kötü oynar yoksa oyun sadece hücum özelliği örn. 90 sadece buna mı bakıyor oyun ? cevaplarsanız sevinirim iyi oyunlar .
-
@arjenr0bben10 said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama en yakın burası geldi bana bu sorum için sorum şu : kanat oyuncusunu örneğin ronaldo , neymar bu tarz oyuncuları santraforda oynatırsak oyuncu daha mı kötü oynar yoksa oyun sadece hücum özelliği örn. 90 sadece buna mı bakıyor oyun ? cevaplarsanız sevinirim iyi oyunlar .
Merhaba , Oyunda 3 ana mevki vardır. Stoper , orta saha ve santrafor. Oyuncularınızı dizerken bunları dikkate alarak yapın. Kanat veya bek özellikleri bulunmamaktadır. Bahsettiğiniz isimler oyunda hücum oyuncusu olarak oynamaktadır.
İyi oyunlar
-
@arjenr0bben10 Kanatta oynatırsan daha verimli olur santraforda mecbur kalmadıkça oynatmanı tavsiye etmem tek forvet oynuyorsan oynatabilirsin ama
-
@arjenr0bben10 sadece ana güçlere baksa diğer özelliklere gerek kalmazdı Hepsinin ayrı bir özelliği var. Mesela oyundaki kanat oyuncularının en yüksek defansı 49'dur. Bu da 3 kişide var sanırım. Messi, Ronaldo ve Bale. Bu da onları farklı kılıyor. Özellikle büyük maçlarda kanatları kanatta, santrforları santrfor bölgesinde oynatırsan fark ediyor bence.
OSM oyunu, göründüğünden ve bilindiğinden çok daha detaylı bir oyun olduğu kanaatindeyim
-
cevaplarınız için teşekkür ederim
-
Diziliş:5-2-3
Oyun Stili:Paslı oyun
Çizgi taktikleri
Hücum:İlerde kal
Ortasaha:Pozisyonu koru
Defans:Geride kal
Markaj:Adam markajı
Ofsayt tuzağı:Evet
Mücadele:Dikkatli
TempoTek pas futbol
BaskıTam saha baskı
Stil:50:Dengeli -
Kardeşim çok tutarsız bi taktik olmuş.
Paslı oyun ve tam baskı için ortasahadaki oyuncuların sayısı çok az.
5-2-3'le daha çok kontra atak veya bilemedin uzun top oynayabilirsin. -
@rafet6161 5-2-3 defansif bi taktik. ortasahanın olmaması yüzünden uzun top, veya defansların fazla olması yüzünden kontra oynayabilirsin bu taktikle. ayrıca 5 defans ile ofsayt tuzağı açılmaz 3 defans ile açılır. mücadele ise hakeme göre ayarlanır her hafta farklıdır. benim görüşlerim
-
Merhaba Beşiktaşı yönetiyorum taktik verirminiz?
-
@kerem-moises hocam rakip 4-5-1 kontra atak defans geride orta saha defansa yardım forvet sadece hücum alan savunması defansif tam saha baskı tek pas futbol oynuyor. Deplasmanda oynuycam ve saha avantajı %6. Nasıl bir karşı taktik önerirsiniz?
-
merhaba arkadaşlar şampiyonlar ligi a grubunda barcelonayı yönetiyorum taktik konusunda yardımcı olur musunuz
-
Beyler M.Cityle zor Bir kupa maçım var benim kadro 580 onunki 550 5-3-1-1 kontra oynamış
Ne önerirsiniz bu arada maç bugün 20:00 de -
nostaljide sovyetlerin taktiği nedir
-
@playboy-cowboy Kadronuzu kendiniz şekillendiriyorsunuz. Hiç bir takımın belirli bir şablonu yok, menajer olarak rakibe uygun taktiklerle takımınızı maçlara hazırlamalısınız...
-
-
Arkadaşlar merhaba ben osmyi en son 2012-2013 yıllarında bilet sistemi varken oynuyordum epey bir ara verdim. Ben takımda 30 yaş üstü veya 70 dereceli yetersizleri hep satıyorum transfer listesine genc gelince hemen alıyorum sizce hatamı ediyorum dogru transfer taktigi nedir nasıl transfer y
apmamı önerirsiniz -
@addsasadsad transferlerin yaş ortalaması dengeli olması lazım. tüm takım genç olursa olmaz, tüm takım yaşlı olursa da olmaz. Örneğin takıma kaptan olarak seçeceğiniz 2-3 tane 30 yaş ve üzeri iyi futbolcunuzun olması lazım. kesinlikle maçları etkiliyor
-
@erhanyilmaz61-0 said in OSM Taktikleri:
@addsasadsad transferlerin yaş ortalaması dengeli olması lazım. tüm takım genç olursa olmaz, tüm takım yaşlı olursa da olmaz. Örneğin takıma kaptan olarak seçeceğiniz 2-3 tane 30 yaş ve üzeri iyi futbolcunuzun olması lazım. kesinlikle maçları etkiliyor
hacı peki her genc oyuncuya şak diye damlamak mantıklımı sence? ben mesela takım alıyorum 24-25 yasında 75leri satıyorum takım iyiyse kötüyse tutuyorum onlar altın biliyon.