-
@lhundaeion said in Aktualizacje OSM:
@byku-duma-warmii O której coś takiego rusza?
Zazwyczaj super transfery ruszają po 11.Zaobserwowałem to już nie raz.
-
Aktualizacja:
Indie
San Marino
Stany Zjednoczone
Turcja - 3 Liga A
Turcja - 3 Liga BLiga Revalued:
Hiszpania - 3 Liga A, B, C, D
HolandiaZmiana celi niektórych drużyn:
Francja
- Amiens (13)
- Montpelier (16)
Ukraina
- Chornomorets Odesa (7)
- Desna Chernihiv (9)
-
@kamieñ22
Jakiś czas temu coś pisali, że chyba ligi niemieckie będą dostępne wyłącznie dla niemców, ale do końca nie jestem pewien. -
@byku-duma-warmii said in Aktualizacje OSM:
@kamieñ22
Jakiś czas temu coś pisali, że chyba ligi niemieckie będą dostępne wyłącznie dla niemców, ale do końca nie jestem pewien.znowu hasło "Nur für Deutsche" ?
-
Dopisujecie się do niemieckiego forum i działa
-
@byku-duma-warmii said in Aktualizacje OSM:
@kamieñ22
Jakiś czas temu coś pisali, że chyba ligi niemieckie będą dostępne wyłącznie dla niemców, ale do końca nie jestem pewien.Nie wyłącznie dla Niemców, ale wyłącznie w języku niemieckim co znaczy, że aby dołączyć do ligi niemieckiej trzeba do niej wejść przez niemiecką stronę OSM. Diabli wiedzą co jest tego powodem, ale przeżywaliśmy to utrudnienie w naszej lidze grupowej, rozgrywanej w 2 niemieckiej lidze.
-
Aktualizacja:
Brazylia
Brazylia - 2 Liga
Liga Bałkańska
Zjednoczone Emiraty Arabskie -
Już w ten weekend czekają nas zdecydowanie lepsze efekty treningu.
-
Aktualizacja:
Peru
-
@scorzinho said in WCC 2018/2019:
@Cidadewap25
@Leandro-cabo-frioThe new feature of OSM which now is available on IOS for selling the player instantly is allowing to sell at exactly 2 x player value. So it will be opportune to change the rules and forbid sales at 2 x player value
Co ten gościu gada?
-
@lhundaeion Chodzi o turnieje typu: WNT, WCC, The Eagles Cup 2018.
Z racji że aktualnie natychmiastowa sprzedaż/sprzedaż za monety jest wprowadzone tylko na system IOS, musieliśmy zakazać to w turniejach.
W turniejach musi być sprawiedliwość, do póki nie będzie dostępne na wszystkich platformach OSM, musimy wprowadzić sprawiedliwość.
Jak już pisałem w WNT
This round can't be used transfers (sale) with the use of coins. We have to be fair to anyone. Each transfer out of that standard costs -50 points.
-
OK. Wiesz, po prostu zabrzmiało to dla mnie jak niedorzeczność, że jest natychmiastowa sprzedaż value ×2 na iOS.
To jak to działa dokładnie? Płacisz monetami za natychmiastowy transfer? Na Twoim screenie wartość nie jest ×2, tylko błędnie zaokgrąglone ×1,5. Tej wartości nie ustalasz? Koszt zawsze 25 monet? -
@lhundaeion Właśnie w tym problem że gracz pisze głupotę i wprowadza innych graczy w błąd.
Zgadza się, tak jak na screenie sprzedaż natychmiastowa za 25 monety i nie da zmienić się wartości sprzedaży.
Przynajmniej na razie tak jest, w przyszłości mogą być zmiany.