Yardımcı Antrenör
- 
Oyunda yardımcı antrenör de olmalı , şöyle bir şey düşündüm : Herkesin 3 tane yardımcı antrenör seçeneği olur . Yapay zekâsı daha yüksek olan daha pahalı olur , yapay zekâsı düştükçe fiyatı da düşer . Bu 3 yardımcı antrenörden paramız yettiği sürece istediğini kiralayabilmeliyiz . 5 maçlık , 10 maçlık veya bütün sezon kiralama seçenekleri olabilir . Ayrıca işimizin olduğu , bu nedenle oyuna giremeyeceğimiz zamanlarda takımı yardımcı antrenör yönetsin diye bir buton olabilir , o butona bastığımızda takımı yardımcı antrenör yönetir , kadroyu , antrenmanları falan istediği şekilde ayarlar , o seçenek devre dışı olduğunda şimdiki asistan gibi sadece maçlarda oyuncu değişikliklerini vs o yapar . Tabi yardımcı antrenör takımı yönetsin seçeneği her maçta kullanılmamalı , bir üst sınırı olmalı mesela en fazla 10 maç falan gibi . Bunu istememin sebebi bazen işlerimiz vs çok olduğu için oyuna giremeyebiliyoruz , böyle durumlarda takımlarımızın başında yardımcı antrenörümüz olup takımı geçici süreliğine o yönetebilmeli , asistan var ama asistanın yapay zekâsı yeterli değil ve asistan kadroyu kuramıyor , antrenmanları ayarlayamıyor, bu yüzden yardımcı antrenör seçeneği iyi olabilir diye düşündüm . Sizin de görüşlerinizi bekliyorum . Not : Yardımcı antrenör oyuncu alamayacak ve oyuncu satamayacak tabii ki . 
- 
Olumsuz  Bu bildiğin hazırcılık olmuş bütün sezon kirala sen sadece transfer yap geri bütün işi antrenör mü yapacak ? Ne belirli bir süre ne de tüm sezon için olumsuzum. Bu bildiğin hazırcılık olmuş bütün sezon kirala sen sadece transfer yap geri bütün işi antrenör mü yapacak ? Ne belirli bir süre ne de tüm sezon için olumsuzum.
- 
olumsuz  nedeni ise gerçekten çok hazıra konma olmuş. yani bizim emeklerimize çok yazık olur böyle bir şey olursa nedeni ise gerçekten çok hazıra konma olmuş. yani bizim emeklerimize çok yazık olur böyle bir şey olursa
- 
Görüşleriniz için teşekkürler . Konu kapatılabilir .