OSM Taktikleri
-
@tulon-umut-eryurtlu baskı ile tempo 59u geçmesin stil de 39u geçmesin
-
Herkese selam iyi oyunlar arkadaşlar.Şampiyonlar liginde Galatasarayım ve bugün Barcelonayla kendi evimde maçım var.Rakibi casusladım taktiği 433 a kanatları kullan normal stilinde adam adama markajı ve ofsayt tuzağı hayır uyguluyor.Benim aklımdaki taktik 433 b ama rakip Barcelona olunca ve kadrodaki oyuncu güçleri anlamında Barcelona favori olduğu için kararsızım bu taktikle çıkma konusunda.Stadyumda ev sahibi avantajı seviye 1 nerdeyse 2 olacak bu ev sahibi avantajına güvenip 433 b mi çıkmalıyım yoksa daha farklı bir taktik bana galibiyeti getirebilirmi?Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
-
@ugur-agrcn 4231 kgv uygulayabilirsin
-
arkadaş küçük takımları yenmek için taktik verirmisiniz{433 ve 442) bugün kendimden 250m kadro değeri büyük olan trabzonla 631a ile 1-1 kaldım bu arada hesabım yeni ne zaman egemenlik kasmaya başlayım hesabım yeni bakabilirsiniz altta yazıyor.
-
Kaleyi görünce vur tarzinda 4231,451,541 taktiklerini defansif sayi araliklarinda deneyebilirsin
-
4-2-3-1
Kanatları Kullan
Bekler İleri(diğer pozisyonlar sabit)
Adam Markajı
Ofsayt tuzağı yok
Mücadele normalGalatasaray ile bu taktiği kullanıyorum,nadiren de olsa sıkıntılar oluyor ama şimdilik iyi gidiyorum