Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@huzar-shakir Przerobiony z jakim skutkiem?
-
@lhundaeion
Analizujemy wasze spotkanie, ten kto zdobył w nich więcej punktów ten gra dalej, nie zależnie od miejsca w tabeli. -
@byku-duma-warmii Oooo, no ok, to sorry, nie było tematu
-
Grupa H /
Minusowe punkty:AWANS DO FINAŁU MP
Dziękuję za walkę i rywalizację
-
UWAGA
Wielki finał najprawdopodobniej rozpoczniemy 12 listopada (poniedziałek), także kilka dni na odpoczynek
Jutro pojawi się więcej szczegółów na forum, wszyscy finaliści otrzymają również jutro wiadomość prywatną.
-
@byku-duma-warmii said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@Stefan-Joptwojmać @huzar-shakir
Właśnie o tym mówiłem, kto wie gdzie byśmy dziś byli gdyby jeszcze te osoby grały, ale teraz możemy sobie pogdybać.
Gra zmierza do nikąd niestety, a poprzednia wersja była bardziej wciągająca niż obeca i nie kosztowała nas tyle co aktualna. Szkoda, bo była fajną grą.Nie ma co jednak rozdrapywać ran, było minęło i nie wróci. Trzeba skupić się na tym co jest, a wciąż mamy bardzo silnych menadżerów. Zauważyłem ostatnio, że świetnie śmigają taksy z 2016 roku szkoda, że tak późno się zorientowałem, udałoby się wskoczyć do wymarzonego finału. W ostatniej bitwie też używam taks sprzed 2 lat i również świetnie się spisują;)
-
Ostatni mecz w lidze na szczycie (pod szczytem właściwie, bo @Rusewicz był poza konkurencją), jeden jedyny strzał daje mi 2 miejsce na koniec ligi, mimo czerwonej kartki:
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Ostatni mecz w lidze na szczycie (pod szczytem właściwie, bo @Rusewicz był poza konkurencją), jeden jedyny strzał daje mi 2 miejsce na koniec ligi, mimo czerwonej kartki:
Skuteczność 100%, niezły farcik
No i właśnie zgodnie z prawidłowymi zasadami byłbyś jednak trzeci, gdyby to już było o medale, ze względu na bilans bezpośrednich spotkań z Bykiem -
@stefan-joptwojmać
Ooo sprawdzę swoje stare taktyki, może i moje znów świetnie chodzą. -
Liga: Pokemony
Nazwa ligi: Mistrzostwa Polski OSM 2018 - Finał
Start: 12 listopad (poniedziałek)
Moderator: czekamy na chętnego (koszt założenia ligi 360 monet)
Zasady: do wszystkich finalistów zostały wysłane wiadomości prywatne z wyrażeniem swojej opinii co do zasad rozegrania finału, także o tym jeszcze poinformujemy na forum i prywatnie.
Wszystkim finalistom życzymy dobrej rywalizacji i nerwówki do samego końca
-
Kto powiedział tak a kto nie?
-
cisza tu wiec małe głosowanie dla zabawy
Kto Wygra finał IMP OSM
https://linkto.run/p/P7IJQJOW -
stosunkiem głosów 15:3, uczestnicy finału zdecydowali, że liga odbędzie bez ingerencji w ustawienia,
czyli finał gramy BEZ TRENINGÓW, SPARINGÓW, ROZBUDOWY MURAWY (tak jak półfinał)FINAŁ MP 2018
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
cisza tu wiec małe głosowanie dla zabawy
Kto Wygra finał IMP OSM
https://linkto.run/p/P7IJQJOWwow mam 3 %
-
Podział finalistów Indywidualnych Mistrzostw Polski 2018 na grupy:
Polish Eagles - graczy
Polska Akademia Menadżerów - graczy
- @Dovco_HandF
- @Kamson73
- @Magic-89-1r
- @suchy998
Husarya_PL - graczy
Polish Legends - graczy
ALEJA GWIAZD - gracz
- @Marcin657827
Polish Eagles Academy - gracz
-
siemka . poproszę o wysłanie zaproszenia na Finał MP wiem że juro zaczyna się .
-
@zaloguj99 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
siemka . poproszę o wysłanie zaproszenia na Finał MP wiem że juro zaczyna się .
z tego co wiem to jutro liga bedzie zakładana
-
@borynos said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
jest już modek ligi? bo jak coś mogę odpalic
Zakładasz, skoro masz ochotę