Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
6 kolejka i tylko został @ShakiBoy bez goryczy porażki w IMP 2018, natomiast nadal trzech menadżerów nie zanotowało zwycięstwa.
-
@dovco_handf Przemek Kaszti też nie przegrał jeszcze
-
@rusewicz Rzeczywiście @Przemek-Kaszti , schował się z tymi trzema remisami za tobą, ale i on jest nadal bez porażki
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
@Rusewicz i @Przemek-Kaszti dwa niedoceniane koty na czele, można powiedzieć tacy niepisani faworyci, a za nimi peleton młodych wilków i starych wyjadaczy, tak nam się ten finał układa, Brawo!:)
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Nie wiem dlaczego Rusewicz był tak niedoceniony już w mpp pokazał moc Teraz ścisła czołówka w tych rozgrywkach ️
Rusewicz to stary wyga, w poprzedniej rundzie rozjechał wszystkich jak walec Jak dla mnie jeden z faworytów, bo od lat utrzymuje się w czołówce polskiego OSM
-
Dziękuję za tyle dobrych slow:) Jednak pochodzę do tego sceptycznie, wiem, że wszystko może iść fajnie i nagle się sypnac i na odwrót. Pierwsza rundę zacząłem od 5 meczów bez zwycięstwa a skończyłem na 2 miejscu. Sam finał dla mnie jest wyróżnieniem, ale nie ukrywam, że walczę o TOP3
-
-
Już tylko jeden szef szefów jest bez zwycięstwa w lidze. Powoli kształtuje się czołówka ligi: @Rusewicz, @Przemek-Kaszti, @ShakiBoy i trzech gości z PAM .
-
Dałem zawodników do treningu:-)
-
@gabkazmc w zeszlej rundzie też to zrobiłem. Masz dwa wyjścia. Albo liczyć na fart i zakończyć trening licząc na nie podniesienie umiejętności, albo wykluczyć ich z gry do końca. Ja wybrałem opcję zakończenia treningu a umiejętności podniósł jeden gracz, co skutkowało minusowym jednym punktem
-
I tak by to wyszło to napisałem;-)
-
-
Nadal jest tylko jeden menadżer jest bez porażki w lidze. Powoli kształtuje się grupa uciekinierów z tego mistrzowskiego peletonu: @Przemek-Kaszti, @Rusewicz, @ShakiBoy i aż czterech gości z PAM, równo kręcących kółkami .
-
-
Lider ligi, @Przemek-Kaszti po10 kolejkach mistrzowskiej ligi - nadal bez porażki! Cyz tak też będzie jutro? Oby nie, bo jutro gra ze mną .