Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
@magic-89-1r Ładnie to wygląda w pierwszej jest graczy z Polish Eagles
Jednak wszystko jest blisko, więc jeszcze walka będzie trwała -
@ShakiBoy pokonany!
-
-
@dovco_handf Gratuluję
-
-
@dovco_handf że Ty dziś Jerzy zdobyłeś punkt z 2 czerwonymi to klasa! Co prawda dość późno ale ok 15-20 min w podwójnym osłabieniu a straty jeszcze na Twoją korzyść
-
@przemek-kaszti said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@dovco_handf że Ty dziś Jerzy zdobyłem punkt z 2 czerwonymi to klasa! Co prawda dość późno ale ok 15-20 min w podwójnym osłabieniu a straty jeszcze na Twoją korzyść
gratulacje
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@dovco_handf że Ty dziś Jerzy zdobyłem punkt z 2 czerwonymi to klasa! Co prawda dość późno ale ok 15-20 min w podwójnym osłabieniu a straty jeszcze na Twoją korzyść
gratulacje
Dzięki, ale to chyba wina tej "dziwnej taktyki", którą sobie wymyśliłem dla 451 w ostatniej bitwie z Anglią. Gram tym i tu, i tak jakoś nieźle wychodzi, póki co, ale... różnie może jeszcze być. To nawet nie półmetek i dosłownie jeszcze wszystko jest możliwe .
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
gratulacje
Dzięki, ale to chyba wina tej "dziwnej taktyki", którą sobie wymyśliłem dla 451 w ostatniej bitwie z Anglią. Gram tym i tu, i tak jakoś nieźle wychodzi, póki co, ale... różnie może jeszcze być. To nawet nie półmetek i dosłownie jeszcze wszystko jest możliwe .
podaj ja sprawdzę dzis na tobie czy dobra hehe xD
-
-
@suchy998 Czyżby @Dovco_HandF podał Ci swoją taktykę? Nawet statystyki na remis
-
@shakiboy said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@suchy998 to mój as z PAM i jeżeli nasze statystyki w tym meczu były wyrównane, to znaczy, że on ma lepszą taktykę już od mojej bo grał na wyjeździe Najgorzej mi się gra przeciwko kolegom z mojej grupy - znamy się jak łyse konie, a ci ciąglę chcą mi dokopać
-
Gratki @Przemek-Kaszti, znowu liderujesz. To twój czas te mistrzostwa .
-
@suchy998 to mój as z PAM i jeżeli nasze statystyki w tym meczu były wyrównane, to znaczy, że on ma lepszą taktykę już od mojej bo grał na wyjeździe Najgorzej mi się gra przeciwko kolegom z mojej grupy - znamy się jak łyse konie, a ci ciąglę chcą mi dokopać
nie po prostu lubie remisowa w tych Mistrzostwach bo wygrane jakoś mi nie ida
-
Gratki @Przemek-Kaszti, znowu liderujesz. To twój czas te mistrzostwa .
Dzięki zobaczymy na jak długo. Wczoraj sprzyjało mi szczęście, przysneło mi się przed symulacją. Całe szczęście że czerwoną dostał rywal a nie ja... Szczęście też jest potrzebne a droga do zwycięstwa jeszcze daleka zobaczymy co czas przyniesie
-
Nie dawałes nigdy rad swoim uczniom? No nie gadaj Jurek To już czas aby przerosli swojego mistrza