Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@shakiboy said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@suchy998 Czyżby @Dovco_HandF podał Ci swoją taktykę? Nawet statystyki na remis
@suchy998 to mój as z PAM i jeżeli nasze statystyki w tym meczu były wyrównane, to znaczy, że on ma lepszą taktykę już od mojej bo grał na wyjeździe Najgorzej mi się gra przeciwko kolegom z mojej grupy - znamy się jak łyse konie, a ci ciąglę chcą mi dokopać
-
Gratki @Przemek-Kaszti, znowu liderujesz. To twój czas te mistrzostwa .
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@suchy998 to mój as z PAM i jeżeli nasze statystyki w tym meczu były wyrównane, to znaczy, że on ma lepszą taktykę już od mojej bo grał na wyjeździe Najgorzej mi się gra przeciwko kolegom z mojej grupy - znamy się jak łyse konie, a ci ciąglę chcą mi dokopać
nie po prostu lubie remisowa w tych Mistrzostwach bo wygrane jakoś mi nie ida
-
Gratki @Przemek-Kaszti, znowu liderujesz. To twój czas te mistrzostwa .
Dzięki zobaczymy na jak długo. Wczoraj sprzyjało mi szczęście, przysneło mi się przed symulacją. Całe szczęście że czerwoną dostał rywal a nie ja... Szczęście też jest potrzebne a droga do zwycięstwa jeszcze daleka zobaczymy co czas przyniesie
-
Nie dawałes nigdy rad swoim uczniom? No nie gadaj Jurek To już czas aby przerosli swojego mistrza
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
No i skończyła się moja super passa 7 zwycięstw z rzędu, graty @Magic-89-1r
-
@marcin657827 Dzięki. Przydałaby mi się taka niesamowita seria zwycięstw
-
Za nami już półmetek IMP. Powoli zaczynamy poznawać faworytów, którzy mają największe szanse na końcowe zwycięstwo, a są nimi prowadzący @Przemek-Kaszti i @Dovco_HandF.
-
@rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Ja już się poddalem:(
Graj do końca, przecież dopiero co mnie pokonałeś .
-
@Przemek-Kaszti Brawo mój imienniku Leć po złoto chłopaku
-
@huzar-shakir dzięki zrobię wszystko co w mojej mocy ale do końca ligi jeszcze daleko i trzeba walczyć nadal, koncentracja 100% nikt punktów za darmo nie odda
-
@przemek-kaszti za rok Przemki pójdą po tytuł w MPP ...
-
-
@rusewicz no i wykrakałeś ale bałem się dziś tego meczu. Oby to tylko jednodniowe zacięcie