OSM Taktikleri
-
@kkmehmet38 her oyuncu kendi mevkisinde verimli olur
-
@kkmehmet38 burada taktiklerini paylaşmalısın oyun hakkında takım bölümünde yada başarılar böülümünde bireysel başarılarını paylaşabilirsin.
-
@serdargndgn said in OSM Taktikleri:
Kanatları kullan taktiğine karşı hangi anti taktiği kullanabilirim ?
451 kaleyi görünce vur
-
@baris3587 oyuncuların mevkilerine de dikkat etmelisin mesela orta sahada ilerde duran oyuncuların atak gücünün daha fazla olmasına dikkat etmelisin aynı şekilde hücum bölgesinde yanlardaki oyuncuların defans gücü ilerde duran oyunculardan daha iyi olmalı ve bence 80-75-80 değil de 76-76-76 ve 81-81-81 arasında bütün hepsini eşit tutan değerleri denemelisin ben hep öyle yapıyorum
-
6 defans ile ve çok defansif oynayan birisine karşı değerleri normalde kullandığım civarlarda mı yapmalıyım(60civarı)yoksa 80-90 a kadar çekmeli miyim?
Kadro değerinde az bir farkla daha iyiyim ve maç benim sahamda. -
@umutserap paslıya karşı kanatları kullan taktiğini kullanman mantıklı olur, kadro güçlerini bilmiyorum ama genel olarak 442 ye karşı 433 ile üstünlük sağlamak mümkün
-
@kırgız-ibo 442 paslı ve 451 kgv ile oynayabilirsin. Bunların oranlarını ve mevki oynamalarını iyi ayarlayamazsan 5311 ile yener. 433 kesinlikle kullanmamanı öneririm. Sende 5311 yada 532 kontra ile karşılık verebilirsin. İç ayarlarla oynama yapman, oranlarla deneme yapman lazım kısaca...
-
@umutserap 442b paslı oyun denemen faydalı olur kardeşim
-
@umutserap 442a taktiğini kanatları kullan olarak kullanıyorum istersen ortalama oranlarda mevkiler sabit bir kaç dostluk maçıyla deneyebilirsin
-
@umutserap oranlar yüksek geldi bana ama denemek istersen birşey diyemem
-
4 4 2 ye karşı 4 3 3 oynanmaz kardeşim 4 5 1 veya 4 2 3 1 oyna
-
@umutserap 50-60 arası yaparsan daha iyi olur ama dediğim gibi 433 ile daha iyi üstünlük sağlanıyor. sonuçta 442 birbirinin dengi taktikler rakibin iyi taktik kurarsa üstünlük sağlar aynı taktiklerde.