Rekrutacja do grupy
-
"#KOCHAĆBARÇE & #JEBAĆrealmadryt
#JEBAĆrealmadryt & #KOCHAĆBARÇE"To znalazłem na twoim profilu.Bez sensu wpisy, w tym momencie poczułem się obrażony i jako kibic Realu Madryt nie będę prosić o przyjęcie mnie do twojej grupy
Ponadto:Jakieś degradacje za fakt nie osiągnięcia w bitwie celi od 8 do 10 miejsca w bitwie,czy też nawet usunięcie z grupy...Ja pier..przecież to jest chore i warte leczenia.
Jak można pisać takie bzdury nie mając zapewne bladego pojęcia o prawdziwych bitwach ? Tragedia.Z Husarya powinienem zostać wyrzucony bo w ostatniej bitwie w rozgrywkach WCC nie osiągnąłem celu będąc 10 zamiast 9.Nie na tym rzecz polega. Nie tędy droga do budowania mocnej ekipy nie znając zasad rozgrywania bitew.
-
@kruk94 said in Rekrutacja do grupy:
@huzar-shakir tak się składa że mam pojęcie o bitwach.. .. nie trzeba w nich grać, żeby teorie znać
Nie łapie tego ,albo może i łapie.Sam się oszukujesz mistrzu Teoria mistrzem bitewnym Cię nie uczyni i każdy kto uczestniczy w bitwach w praktyce powie Ci to samo
-
@huzar-shakir po pierwsze każdy może kibicować komu chce po drugie ty jesteś pewnie doświadczony a np ja i kolega arunio nie no może arunio jest ale nie tak jak ty po trzecie my się rozwijamy mając dywizje profesjonalną (prawie chempions) my tobie i twojemu klanu nie dorastamy do pięt
Ale jesteśmy w małym kryzyśie jest nas 11 i dołończają do nas osoby które zaczły grać 5 dni temu. Pozdrawiam -
@huzar-shakir może dasz jakieś rady?
-
@huzar-shakir jak typ ma pewnie 12 lat
-
Usunąłem to wszystko i może zgłosicie się do grupy. A po za tym mam 15 lat.
-
@daroo933 said in Rekrutacja do grupy:
@huzar-shakir jak typ ma pewnie 12 lat
To jak niegdyś nasza nadzieja @kuba-fala ,to był as
-
Napisałem, że tylko dla bardzo dobrych graczy z Polski, bo niektórzy nie umieją czytać ze zrozumieniem i dołączają do nas typy, które nie ogarniają nic w grze i dopiero zaczęli w nią grać.
-
@arunio1
Wystarczy zmienić w ustawieniach grupy, by dołączali gracze za przyjęciem, wtedy nie będzie mógł dołączyć każdy z graczy. -
Wiem, ale jeśli mam "na prośbę" ustawione to nikt nie dołącza i w tym jest problem.
-
@arunio1
W takim razie już nie wiem jak Ci pomóc, skoro na jedno i drugi rozwiązanie narzekasz. -
@byku-duma-warmii tu się nieda pomóc
-
@szpilka134 said in Rekrutacja do grupy:
@byku-duma-warmii tu się nieda pomóc
Jasne że da się pomóc.Wystarczy że będziecie osiągać dobre wyniki to i dobrzy menago poprzychodzą do Was
-
Cześć jestem kacper mam 14 lat jestem graczem w online soccer menager od roku grałem w dużo gier tego typu więc mam troche doświadczenie w tego typu grach niepowiem że ta gra zrobiła na mnie największe wrażenię. Dobra wróćmy do tematu ponieważ moja grupa (klan) umiera śmiercią naturalną a mianowicie stoimy w miejscu a jak wiecie to niesprzyja,chciałbym dołończyć do jakieś grupy (klanu) mam konto od listopada ale niestety
Do moich innych kont nie pamiętam hasła ani e-mailu ale mam jakieś pojęcie o osm'ie i innych grach tego typu grałem w top eleven ale to nie to co osm grałem w futbol menager i dalej w sumie gram ale żadko jestem aktywny codziennie chyba że szkoła to od 14 lub 15 moge dopiero grać na forum też aktywny.
Pozdrawiam. -
@szpilka134 nie pisz że masz inne konta na OSM...to grozi rychłym zakończeniem "kariery" w tej grze
-
@huzar-shakir chodziło mi o to że niepamiętam do nich haseł i e-mailu bo musiałem kilka razy zmienić więc spokojnie
-
@szpilka134 mnie to lotto,moderatorem w tej grze nie jestem więc Cię nie ukrzywdzę
-
@huzar-shakir a byś ukrzywdził?
-
@szpilka134 Moderatorzy są po to żeby nie tylko pomagać,informować o pewnych ważnych asprktach ale i czasem karać.Tak to działa.
-
@huzar-shakir jest jakiaś możliwośc z tobą pogrania w jakieś lidze? Mam lige jak chcesz napisze ci jak się nazywa o ile masz wolne sloty
Bo chciałbym się dowiedzieć się lepszej taktyki