MPG 2019
-
Nazwa Grupy: Polish Eagles Academy
Link do profilu: https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/36387
Prowadzący grupę: @kimiraj123
Gracze: @harrickplczn i @Prochacz
-
@sniki26 Taka prawda niestety, nowy system nie do końca się sprawdza. Jest parę polskich grupek co grają te bitwy i mają dużo punktów, ale czy to przekłada się na ich poziom - no niezupełnie. Grając w MPG trzeba być świadomym menedżerem - mam na myśli przestrzeganie zasad i granie do końca. A coś mi się wydaje że mogłoby to być ciężkie do spełnienia dla niektórych. Do tego trzeba mieć kogoś kto dobrze ogarnia bitwy, bo bez tego taka grupa nie ma po co startować.
-
@toomanyways Nie musicie od strzała przekreślać wszystkich grup.W tym momencie mówimy o jednej tylko.
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
@toomanyways Nie musicie od strzała przekreślać wszystkich grup.W tym momencie mówimy o jednej tylko.
Pytanie jest czy mają graczy na wszystkie ligi oraz czy są gotowi również do inwestowania monet w zakładanie owych lig. Z tego co się orientuję to nie za bardzo.
-
@didierluk trafna wypowiedź.
-
@didierluk W ogóle na tym samym turnieju
-
Panowie,boicie się że w razie bitwy między PE a PEA dojdzie do przekrętu?
-
@didierluk @huzar-shakir @Rusewicz @Mati-Colchoner
Jeśli się obawiacie Polish Eagles Academy to myślę, że nie będziecie walczyć o Mistrzostwo Polski 2019 czy o medal MPG 2019.
Jest to pierwszy turniej MPG poważny dla Polish Eagles Academy.
Oni walczą o zebranie doświadczeń, system 5x5 jest trudniejszy niż 4x4 dla nowych grup, bo różnice punktowe robią się ogromne.
W tym roku jeśli będzie bitwa Polish Eagles vs Polish Eagles Academy to musi być rozegrana jako pierwsza.
Zawsze w turniejach robi się gdy "grozi przekręt lub ktoś tak uważa w jakąś stronę" wstawia się grupy na przeciw sobie na samym początku.
Nigdy się nie robi, uwaga ta reprezentacja/grupa nie może grać przeciw sobie, bo nie wykluczone jest że i tak będą musieli zagrać między sobą. (np. faza pucharowa)
Jednak jeśli Polish Eagles Academy się rozwinie i będą głosy żeby nie było bitwy w fazie grupowej Polish Eagles vs Polish Eagles Academy to może pomyślimy.
Na dzień dzisiejszy nie ma obaw jeśli chodzi o jaki kolwiek przekręty, bo zupełnie inne cele ma Polish Eagles Academy niż walka w MPG tylko rozwój tej grupy, a bardziej graczy. -
@huzar-shakir @daroo933 @Rusewicz @Mati-Colchoner
FC Legendarni nie zagrają w tym MPG. Nie mają składu na wszystkie bitwy.
O wielu rzeczach nie wiedzieli np. że trzeba zakładać ligi na bitwy.
Ja rozmawiałem na ten temat z @Arunio1 na razie nawet za dużo dla niego informacji o bitwach, zasadach i jeszcze tabelki.
Możliwe że w przyszłości zagrają w MPG.@Stefan-Joptwojmać @ToomAnyWays @Marcin6578
Zgadzam się z wami.
Nowy system bitw nie przygotowuje do starego systemu bitw.
Każdy gracz może wyrazić chęć na wszystko, tylko pytanie czy ma to sens jeśli o czymś nikt z grupy o tym nie ma pojęcia.
Jesteśmy za tym żeby nowe grupy grały w MPG, ale musimy mieć chociaż minimalne wymagania.
Stary jestem bitw grozi nawet ujemnymi punktami, dlatego musimy wymagać chociaż jednej osoby która wie o zasadach czy o zakładaniu ligi na bitwy czy jak zbiera się skład i itp. żeby grupa chociaż jakoś funkcjonowała podczas MPG 2019 -
@huzar-shakir jak padnie wynik typu 5-0 nawet uczciwie to może rodzić podejrzenia o oddaniu. W bitwie dwóch grup praktycznie nie ma żadnej kontroli dla graczy z zewnątrz bo nie wyśle szpiega ani nawet nie podejrzy szczegółów meczu.
W naszym turnieju urodzinowym między graczami obu tych grup padł wynik 8-1. Nikt nikogo nie oskarża ale chyba jednak rzadko spotykany... -
@didierluk Pewnych rzeczy się nie przeskoczy.Sprawiedliwe byłoby żeby grupa PEA nie zagrała,jednak skoro podgrupa PE została dopuszczona do MPG to życzymy im tylko powodzenia.
-
@huzar-shakir każdemu życzymy powodzenia
-
U nas każdy widzi podstęp. Nie jest tak jak tutaj piszecie, że nie można zweryfikować np ustawienia. Wszystko da się zrobić także bez spiny
-
@stefan-joptwojmać Nikt się nie spina Robcio.Prowadzimy debatę
-
Ile grup bierze udział?
-
Spartacus chyba nie zagra w MPG.Szkoda,że zasłużona polska grupa.w jednym.momencie się rozpadła.Przykro patrzeć jak najlepsi menago z tej grupy opuścili statek jako pierwsi i zwiali do innej grupy. Szkoda,bardzo szkoda.
Oczywiście pozostało tu jeszcze kilku dobrych i znanych menago,ale jak widać tylko tu są i zaraz znikną. -
@huzar-shakir Uwierz mi, że ta grupa już się chyliła ku upadkowi pod koniec 2018 roku. Menadżerów grających i robiących ,,coś" dla grupy było niewielu, z większością pozostałych nawet kontaktu nie było. Z resztą widzisz ostatnie logowania. Ja jako jeden z najmłodszych stażem nie chcę się za dużo wypowiadać, ale tak to w ostatnim czasie wyglądało...