Gry poza OSM :)
-
Ktoś poleca jakieś gry? Gram narazie w lola world of tanks żadko ale czasami cs no i oczywiście osm
-
@szpilka134 said in Gry poza OSM :
Ktoś poleca jakieś gry? Gram narazie w lola world of tanks żadko ale czasami cs no i oczywiście osm
Zależy jaki gatunek Cię interesuje, sądząc po Twoich gierkach to poleciłbym Ci Albion Online jeżeli potrafisz sam dobrać sobie content w grze, a jeżeli nie to po prostu dołącz do jakiejś gildii. Kiedyś sporo grałem.. teraz niestety, ale czasu nie mam.
-
@stefan-joptwojmać ok dzięki
-
Znalazłem ostatnio spoko gre nazywa się apex legends jest to battle royal w 72 godziny od premiery zdobyła 10 milionów graczy teraz jest ich ponad 10 milionów
-
@szpilka134 apex legend wygląda fajnie, oglądałem stream izaka. Chętnie w nią zgaram
-
@szpilka134 chyba nie ma w tym roku. Polska scena ostatnio w kryzysie
-
Zacząłem znów grać w ... DSJ3
-
@huzar-shakir to się nigdy nie starzeje
-
@huzar-shakir jak dsj to dla mnie 2.1
-
@mihau1878 @Rusewicz jak większość w naszym kraju lubię skoki.w 2 czy 3 gram chętnie a już w szczególności K281 Słowenia
-
@rusewicz said in Gry poza OSM :
@szpilka134 apex legend wygląda fajnie, oglądałem stream izaka. Chętnie w nią zgaram
Izak zawsze na propsie
-
@Rusewicz fajna gra polecam ale mi do gustu nie pasuje ja lubie gry typu nw albion online czy League of legends
-
@szpilka134 ja właśnie wolę gry dla dużych chłopców czyli strzelanki
-
@szpilka134 said in Gry poza OSM :
@Rusewicz fajna gra polecam ale mi do gustu nie pasuje ja lubie gry typu nw albion online czy League of legends
Jest masa fajnych gier, cała seria kingsbounty, darkest dungeon, divinity 1 i 2 to tak pierwsze lepsze z brzegu, akurat tego typu gierki mi podchodzą, te co napisałem przeszedłem minimum 2 razy
-
@szpilka134 proponuję ci grę "Contra" i "Dizzy" .Gwarancja że długo pograsz gwarantowana
-
@huzar-shakir klasyka z Pegasusa
-
@rusewicz tak tak.pegasus gdzieś mam schowany.na chodzie jest to czasem dam.dzieciakom pograć