MPG 2019
-
@didierluk no własnie po co? Stracił 5 czy tam 10 tokenów... i AG traci 150 pkt
-
Myślę że cena sprzedaży równa cenie rynkowej jest dowodem. Nikt nie wystawia takiego zawodnika za taką cenę, jedyne wytłumaczenie to ze potrzebował natychmiast kasy i skorzystał z opcji sprzedania za 5 coinów. Niech teraz organizatorzy się głowią co z tym zrobić
-
Co tutaj udowadniać? Wszystko jest czarno na białym .Sesja transferowa była o 15:02 patrząc na zrzut ekranu Michała (ostatni transfer z tej listy) . On sprzedał swoich o 15:05 i 15:06. Regulamin jasno określa że za każdy taki transfer jest -50.
-
Największym dowodem jest tutaj inny czas sprzedaży graczy, gdyż symulacja transferowa zawsze jest tylko raz na 2 godziny.
-
@didierluk dokładnie
-
Sprawa jest jasna, Piotrek przyznał się do winy. Szkoda bo każdemu wysyłałem o tym właśnie wiadomość na priv przed założeniem ligi a mimo wszystko wpadka, ehh.. Tak więc PW zaczyna z przewagą 50 punktów. Zapowiada się fascynująca bitwa bo już w okresie przygotowawczym obie grupy mają na koncie karę
-
@daroo933 @Didierluk @Rusewicz Nie rozumiem po co jest ta dyskusja
@toomanyways said in MPG 2019:@piotras231 sprzedał ze sprzedaży natychmiastowej 3 graczy za monety:
-150 pkt dla AG @Marcin6578
@krystian16061994 @ToomAnyWays
Przedstawione dowody są jednoznaczne użycie sprzedaży natychmiastowej.- 15.02 - Symulacja transferowa
- 15.05(x2) i 15.06 - Sprzedaż natychmiastowa
Obie grupy mają już kary.
-
-
Wystarczy od czasu do czasu wejść na forum i zapoznać się z regulaminem rozgrywek,inaczej można bardzo szybko się zawieść...
-
No niezła dyskusja powstała
-
Ciekawostka: Zakupiłem dzisiaj rano zawodnika którego sprzedałem
jednak po namyśle, uznałem że to był wielki błąd, i .... ponownie go kupiłem
Minęło jakieś 20 sekund, i .... postanowiłem że jednak go ponownie sprzedam. Aż tu nagle wyskakuje taki komunikat
Cholera, chyba będzie sroga kara. Czekam na werdykt ławy przysięgłych -
Moim zdaniem za takie pranie hajsu @Mati-Colchoner powinirn dożywotnio zostać usunięty z MPG oraz innych zawodów organizowanych przez personel. Powinna równiez zostać powołana komisja aby wychaczyc kto jeszcze należał do jego szajki
-
Takie buble się trafiają.Dla @Mati-Colchoner fajnie bo "zarobi" na grajku
-
@mati-colchoner też miałem taką sytuację ostatnio
-
@marcin6578 kolejni podejrzani sami się zgłaszają, najsmutniejsze jest to, że to reprezentanci kraju....
-
@rusewicz podejrzani? Nie wiem co masz na myśli... Jeśli zawodnik jest dostępny na liście transferowej to znaczy że jest do kupienia a mi się ostatnio tak zdarzyło że kupiłem rano zawodnika i zaraz go sprzedałem a kilka godzin później kupiłem znowu tego samego zawodnika nawet nieświadomie bo dopiero jak okazało się że nie mogę go sprzedać w tej kolejce dopiero się zorientowałem że to ten sam zawodnik
-
@marcin6578 powinniście się wstydzić, OSMowski kartel prania hajsu