Ekibe Alım Başlığı
-
@femeks isim değişiyormu?
@bekirsezgings Ekip ismi değişiyor evet
-
Kaç Coinse
-
Kaç Coinse
@bekirsezgings profilden girip degistiriyorsun ucretsiz hocam
-
@femeks @IrkçiNL_NL Teşekkürler
-
Ekip Adı: Akıncılar Birliği
Ekip Puanı: 13229Ekibe Alım Kriterlerimiz:
18 yaş ve üzerinde olması
WhatsApp grubuna katılım
Ekip Savaş Tecrübesi Olan ve 100 üstü Savaş Puanı Olması
%80 ve üzeri galibiyet oranı
Alım kriterlerine uyan arkadaşlar oyun içinden bana mesaj atabilirler. -
Ekip Adı: TEAM OF LEADERS
Ekip Tag: LDR
Ekip Madalyaları: 13.281Ekibe katılma şartları: Savaş tecrübesi olan , min. 100+ puan, oyunda aktif kadro geliştirebilecek ve transfer smilasyonlarına vakit ayırabilecek oyun bilgisi olan, whatsapp grubuna katılabilecek sınırılı sayıda kişi alınacaktır.
-
Ben Bi Ekip Arıyorum Savaşa Girmek Ve Ekip Ligine Girmek İstiyorum
18.317 Menajer Puanım Var Mp Sınırı Yosa Beni Alabilirmisiniz Ekibinize
-
Ekip Adı: Leaders Academy
Ekip Tag: LEA
Ekip Madalyaları: 8.694Ekibe katılma şartları: Savaş tecrübesi olan , min. 100+ puan, oyunda aktif kadro geliştirebilecek ve transfer sİmilasyonlarına vakit ayırabilecek oyun bilgisi olan, whatsapp grubuna katılabilecek sınırlı sayıda kişi alınacaktır.
-
Sevdamız Futbol Akademi Ekibine alım yapılacaktır. Alım şartlarını konuşmak için oyundan bana mesaj atabilirsiniz.
-
Ekip Adı: Galatasaray Team
Ekip Seviyesi : Dünya Starları Ligi
Ekip Sıralaması: 35
Ekibe katılmak için gerekli şartlar:
Whatsapp grubuna katılmak Oyunda aktif olmak
Önceden oyun ve ekip tecrübesi olmak -
@umutserap kardeşim facebook ta bir çok osm ile ilgili grup var orada daha çok kişiye ulasabilirsin ekibine daha rahat üye bulabilirsin
-
YENİÇERİLER
EKIBIMIZE SAYGILI VE EFENDI DOSTLUGA ONEM VEREN KARDESLERIMI BEKLIYORUM BANA ULASABILIRSINIZ II GUNLER -
Galatasaray SK ekibine oyunda ve whatsapp grubunda aktif, savaş tecrübesi olan sağlam menajerler alınacaktır. Alımlar için oyundan mesaj ile ulaşabilirsiniz.
-
Ekibimiz yeni lakin biz yıllardır bu oyunu oynuyoruz profilimizde tecrubeyle sabittir
aktif olarak oyuna giren savaşlara katılabilecek sıralaması en az 500 binde olan ve en az 2 yıldır bu oyunu oynayan arkadaşlarımızı ekibimize dahil etmek istiyoruz. Ekip ismi Meluk Empire iletişim için bana ulaşabilirsiniz.
-
Ekibimiz yeni lakin biz yıllardır bu oyunu oynuyoruz profilimizde tecrubeyle sabittir
aktif olarak oyuna giren savaşlara katılabilecek sıralaması en az 500 binde olan ve en az 2 yıldır bu oyunu oynayan arkadaşlarımızı ekibimize dahil etmek istiyoruz. Ekip ismi Meluk Empire iletişim için bana ulaşabilirsiniz.